Soris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 MMO tarzı oyunlardan sıkıldığımı anlamam ile birlikte yeni açtığım swtor acc umu satmayı düşünüyorum. Aynı zamanda oyun bilgisayarımıda satmayı düşünüyorum fakat burada alıcı bulabileceğimi pek düşünmüyorum. Oyun gayet iyi bu arada. 25 gün oyun süresi kalmıştır. İçinde 16 level Sith Assas vardır. Düşündüğüm fiyat 110 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Soris said: MMO tarzı oyunlardan sıkıldığımı anlamam ile birlikte yeni açtığım swtor acc umu satmayı düşünüyorum. Aynı zamanda oyun bilgisayarımıda satmayı düşünüyorum fakat burada alıcı bulabileceğimi pek düşünmüyorum. Oyun gayet iyi bu arada. 25 gün oyun süresi kalmıştır. İçinde 16 level Sith Assas vardır. Düşündüğüm fiyat 110 tl. bilgisayarının özelliklerini yaz hacı adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 oyunu sıfırdan alsam daha ucuza gelmiyo mu la 110 lira ne dsfgksk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sıfır deluxe edition 99 lira, 12 ay taksit 106 mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Key gelmiş ya stoklara key yok sanıyordum ben ahah. O zaman fiyatı düşürürüm. Alacak olan arkadaş olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kaça düşürüyorsun onu da yazsan süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 80 e satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Acc satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar