Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik esya meselesi ( yine, yeniden )

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Esya alacak arkadaslardan biri inanilmaz bir son dakika golu attigi icin bir suru esya bosa cikti yeniden. Acil olarak elimden cikarmam lazim, saka gibi fiyatlara alabilirsiniz o yuzden.

Hatta cok uzak mesafede olmadiginiz takdirde, binek araba ile tek seferde tasinabilecek olan her seyi ben getirip birakicam evinize.

Tasinamayacak olanlari konusunda da evin yakinindaki mobilyaci ile gorusturecegim sizi. Butun mobilyalari falan onlar getirip kurmustu zaten.

Peki neler kaldi ?

* Masa + 6 tane deri sandalye
* 9 bolmeli Kitaplik
* Yatak odasi dolaplari. Iki parca halinde, surgulu kapagin ustunde boydan boya ayna var.
* Ekmek kizartma makinasi, grill, kati meyve sikacagi, blender.
* Her turlu mutfak esyasi.
* Normal Firin.
* Cift kisilik bazali yatak + yatagi
* Tek kisilik yatak ( sadece yatak, alti yok )
* Calisir halde bilgisayar kasasi ( Q8400 + 4gb ram + hd4870 vesaire )
* Nevresimler, yastiklar, yorganlar.

Gelip esyalari gormek isteyenler bu aksam, cuma aksami ve 1-2-3-4 ocak tarihlerinde haber vererk gelebilirler. Ona gore evde olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bullbird said:

o pc yi kaça veriyosun q8400 4gb ram 4870 falan demişsin ya :)

Ikinci el piyasasindan anlamiyorum ciddi ciddi. Ne eder ? Teklif nedir ?

Daha once 800 istemistim ama elimdeki diger kasa ile degistirerek 100 lira dusebilirim.

Kasadan kastim biri suslu ledli falan digeri standart atx kasa.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kendim Istanbul'dayim sahsen. Makina su anda Besiktas'taki ofiste lakin Goztepe'den de teslim edebilirim.

Ozellikleri ise su sekilde;

* Q8400 Islemci
* 512 MB HD4870 Ekran Karti (Ustunde kendi fani var, stok fani da yaninda vericem)
* 2x2 GB 800 Mhz RAm
* 1x500 GB HDD ( 2x500 de yapabiliriz fiyat farkiyla )
* Aerocool Hi-Def 7 Kasa ya da Standart OEM kasa ( yine ikisi var, hangisi lazimsa artik )
* 480 ya da 650 Watt PSU ( Ikiside var, ne lazimsa onu verebilirim )
* GA-P31-ES3G board

Fiyat konusuruz aliciysan.
Soimyr said:

di bilgisyarın özelliklerini bir tam yazsan sorun değilse? tabii birde hangi şehirdesin senden gelip alıcaz oda önemli ):
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Rotweiler said:

Olm kolpalık yapmayın. Adam UK'a gidecek, alcam diyip telefon felan açmıyosunuz, ayıp ediyosunuz.

Almıcaksanız bildirin de adam da ona göre diğer talibine satsın vakti gelmeden.

Ahah abi. Hani ulasamama olayini falan gectim, adama mesaj atiyorum burdan "ayirtmistin bunu nasil yapalim alisverisi?" diye, adam okuyor ama cevap donmuyor. Goruyorum gonderilenler kutusundan. Hani diyorum acele okumustur cevap donecektir, yine ses seda cikmiyor. Sonra ortaya cikip foruma yazmaya basliyor kac gundur ortada gorunmeyen eleman. Gidip actigi konuda tas atiyorum "gel bende var" istedigin sey diye, "isteyenler ozel mesaj atsin vereyim detaylari" diye genel bir mesaj atiyor.

Yuzsuzluk mu dersin ne dersin bilmem artik.

Bu kadar kivirmak yerine son dakkaya kalmadan "haci almicam/alamicam" dese saglik olsun deyip gecicem.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

sakin ol di reyiz

E abi yani :) Cocuk oyuncagimi bu, adam ulke degistiriyo. Alcaksan alirsin, almicaksan söylersin bukadar basit.

Aerocool kasa ve psu'lardan birini alabilirim aslinda hee. Parca parca satarsan tabi :) Ben hackintosh falanda kurcam bildigin gibin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...