tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 askere gidenler facebook tan şafak sayıyor ve atarsa 200 atarsa 120 falan diye sayıyolar. atarsa ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 şafak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 şafak atar, güneş batar. gece saat 24 ü geçince şafak atmış oluyor. güneş batınca da şafak batmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 atarsa 20 torunlar baska yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 en son doğan güneş diyorsun işte sanırım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 atarsa firar yoksa intahar!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 conscript reporting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 saplashaman said: kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p arkadaş kısa dönem, acemilik sonrası için şırnak/cizre sınır karakoluna düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Atarsa 27, başka da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Adam mı öldürdün la 27 şafak biter mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 çatır çatır atıyo valla, sıkıntı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 saplashaman said: kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p kes cuvall, dis karakoldayim ve her gun 2 devriye ustune nobet yardiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ben mi yapayım askerlik. baba 333.kral tertip hürgeneral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Laorx said: saplashaman said: kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p kes cuvall, dis karakoldayim ve her gun 2 devriye ustune nobet yardiriyorum yuh toruna bak torun bile olamayacak adam ahkam kesiyo,askerlikte sulandı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 askerlik jargonu kadar mindfuck bi olgu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 askerligin kendisi mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sipeyskeyk said: Atarsa 27, başka da yok. serinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Laorx said: saplashaman said: kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p kes cuvall, dis karakoldayim ve her gun 2 devriye ustune nobet yardiriyorum doğru söylüyor. ben şahidim. askerlik yaptığı yeride gördüm, kendiylede tanıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 saplashaman said: kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p üni 2-4 sene min. zevkinden öyle yapmıyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 vicdani ret olayı ne oldu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 hapisli geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar