tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 askere gidenler facebook tan şafak sayıyor ve atarsa 200 atarsa 120 falan diye sayıyolar. atarsa ne alaka?
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 şafak atar, güneş batar. gece saat 24 ü geçince şafak atmış oluyor. güneş batınca da şafak batmış oluyor.
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 en son doğan güneş diyorsun işte sanırım bir de.
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 saplashaman said: kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p arkadaş kısa dönem, acemilik sonrası için şırnak/cizre sınır karakoluna düştü
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Adam mı öldürdün la 27 şafak biter mi.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 çatır çatır atıyo valla, sıkıntı yok :P
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 saplashaman said: kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p kes cuvall, dis karakoldayim ve her gun 2 devriye ustune nobet yardiriyorum
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ben mi yapayım askerlik. baba 333.kral tertip hürgeneral
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Laorx said: saplashaman said: kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p kes cuvall, dis karakoldayim ve her gun 2 devriye ustune nobet yardiriyorum yuh toruna bak torun bile olamayacak adam ahkam kesiyo,askerlikte sulandı yav
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 askerlik jargonu kadar mindfuck bi olgu yok
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sipeyskeyk said: Atarsa 27, başka da yok. serinledim.
Arma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Laorx said: saplashaman said: kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p kes cuvall, dis karakoldayim ve her gun 2 devriye ustune nobet yardiriyorum doğru söylüyor. ben şahidim. askerlik yaptığı yeride gördüm, kendiylede tanıştım.
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 saplashaman said: kısa dönemlerin atarsa şu demesine ayrı uyuz oluyorum lan:D benim gibi bir kader mahkumu 15 ay yaptı sorsanız kitap yazarım,ama kısa dönemler ansiklopedi yazıyor arkadaş,kısa dönemleri karakollara bile göndermezler o kadar geri plandalar ama askerler işte:p üni 2-4 sene min. zevkinden öyle yapmıyo adam
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 vicdani ret olayı ne oldu yaa
Öne çıkan mesajlar