thecure Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bildiğin sallamadığım için haftalarca seans yaptılar bana.bi gidiyordum sonraki seansa bi ay sonra gidiyodum tabi kapatamıyolardı.ağrı normal çünkü tüm sinirleri alamıyorlar.en son tecrübeli birisi aldı sinirleri kapadı.diğerine kalsa çekecekti.sonuna kadar ısrar et çektirme sakın.
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 "nutella yerim" said: jaffa peki verecegi antibiyotik sence ne olur ? evde varsa su an alsam ? amoklavin amoxicilin largopen olur. penicilin allerjin varsa da klindan olabilir
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 akut olarak etki etcek bir şey degil sanırım antibiyotik ?
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ama sen yine de kendi doktorun görmeden kafana göre alma antibiyotik. dişi görmeden kesin al diyemem. ağrı kesici ile idare et şimdilik.
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Rakı derler hep ama kanalda rakı içince direkt beyne gider mi gitmez mi bilmiyorum.
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 "nutella yerim" said: akut olarak etki etcek bir şey degil sanırım antibiyotik ? aynen.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hmm tmm sagol tekrardan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Diş kökü sallanmadıkça çektirmemek lazım, ufacık kalmış dişe bile pim falan takılarak üstüne kaplama yapılarak kurtarabiliyorlar. Ben olsam başka doktora giderim, kanal başarısız oldu çekecez nedir ya, umrunda değil tabii senin dişin gidecek, malın birine rastladın sanırım, bence mutlaka başka dişçiye git geçmiş olsun
Öne çıkan mesajlar