SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sehri ucundan görsem anlarım ben ne kadar kötü oldugunu fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ekmek kadayifi ustune kaymak hmpps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yolunuz bu tarafa düşerse gelin tabi burdan msj filan şeyapın.Afyon kaymak şekeri meşhur. Birde ekmek tatlısı var üstü kaymaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 "roket adam" said: afyonun sucuğu bi de bi tatlısı meşhurdu neydi o ya? onun için kalkıp gelebilirim valla. kaymaklı ekmek kadayıfı meşhur. offf canım çekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 off hagaten ya. molada inip iki porsiyon çakıcaksın, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 molada sucuk ekmek yiyip otobüste hafiften gegirerekten kokutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 çık Isparta'ya gel. Sna1l falan var. nickin böyle miydi lan? eheh doğru yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 tabi len ısparta diyip gecme cok kral adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ısparta bana yakın aslında ya. Dinarlıyım aslen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 THIS IS ISPARTAAAAAAAAAAAAAAAA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hehe hadi bakalım. Burdur, Afyon, Konya hazır olun efsanevi Isparta buluşması çok yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ıspartanında afyondan farkı daha az sucuk var okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 olsun abi eğirdir gölü felan çok süper bi yer tam göle nazır büyüğe danışmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bi o var ztn rakı balık fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bende aynı durumdan sıkıntı çekiyordum gittim salona 2 tane çadır kurdum arada çadırda fln uyuyorum evde,kafa yaşıyorum. öneririm,baya dolu gösteriyo evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 evi halı dolu gösterir halı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bi tane halı al dolu gösterir. http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2008/09/big_lebowski.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 küheylan almıs mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 DoGMeaT said: bende aynı durumdan sıkıntı çekiyordum gittim salona 2 tane çadır kurdum arada çadırda fln uyuyorum evde,kafa yaşıyorum. öneririm,baya dolu gösteriyo evi. ahahahahah yaratıcıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Ya aslında şu an tam bizim doğum mevsimi başladı sayılır. Evde oturamam bile lazım ama bi hafta önce tarım il müdürlüğüne başvurdum klinik açma ruhsatı için hala onları bekliyorum. gelip klinikteki musluk , muayene odası , etc onları kontrol edip ruhsat vericekler bende işe başlıcam. hayır sorun o da değil heryerde çeken şu 3g dalgametresi gelip taşındığım evde çekmeyeceği tuttu.edgeyle bağlanıyorum swtora giriyorum sadece craft kasıyorum artık 55464 ms olunca ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi o resmi niye koyuyosun ki şimdi. Ben nerden bulcam Allahın afyonunda vayt raşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Halı al üstünde uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 kendin yap abi migrostamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi 1/3 kahlua 1/3 krema 1/3 vodka gibi bişiydi ama ben beceremem onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 fight club takıl. paper street soap company ayakları falan... sonra şey dersin hem: - people are always asking me if i know tyler durden. Heaaaayyyyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar