Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Universiteler icin gecmis senelerin kontenjan ve yerlesme durumlari


Kharon

Öne çıkan mesajlar

Bana istatiksel bir calisma icin; belli bir bolumun (atiyorum tum vakif universitelerindeki bilgisayar muh. bolumu)gecmis senelerindeki toplam kontenjanlari ve o sene kacar ogrenci aldiklari, ek yerlestirme sonuclari ve varsa yetenek sinavlariyla giren ogrencilerin sayilarina ulasmam lazim.

Bu rakamlara OSYM veya YOK un sitesinden kolayca ulasilabilecegini dusunuyordum ama ya derli toplu tekil olarak universiteler seviyesinde bir tablo yok ya da ben bulamadim.

Belki hali hazirda universiteye yeni yerlesmis arkadaslardan bu rakamlarla ilgilenmis, arastirma gorevlisi arkadaslardan bu mevzularda rapor hazirlamis veya dersane egitimcisi olan varsa bu rakamlarla sik sik hasir nesir olan arkadaslardan bu bilgiye nereden ulasabilecegime dair bir ipucu rica ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dogrutercih.com sitesinin direkt ösym veritabanıyla bağlantılı bir arayüzü vardı bir aralar ama tam ihtiyacın olan bilgilere hala ulaşabilir misin bilmiyorum. O siteden okula yerleşenlerin cinsiyet oranına, geldiği şehirlere, öğrencilerin kaçıncı senesinde kaçıncı tercihlerine yerleştiklerine dek türlü istaitstikler elde edebiliyodun. Benim gibi hesaplayan adamlar için deli dolu bir yerdi :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...