Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bana istatiksel bir calisma icin; belli bir bolumun (atiyorum tum vakif universitelerindeki bilgisayar muh. bolumu)gecmis senelerindeki toplam kontenjanlari ve o sene kacar ogrenci aldiklari, ek yerlestirme sonuclari ve varsa yetenek sinavlariyla giren ogrencilerin sayilarina ulasmam lazim. Bu rakamlara OSYM veya YOK un sitesinden kolayca ulasilabilecegini dusunuyordum ama ya derli toplu tekil olarak universiteler seviyesinde bir tablo yok ya da ben bulamadim. Belki hali hazirda universiteye yeni yerlesmis arkadaslardan bu rakamlarla ilgilenmis, arastirma gorevlisi arkadaslardan bu mevzularda rapor hazirlamis veya dersane egitimcisi olan varsa bu rakamlarla sik sik hasir nesir olan arkadaslardan bu bilgiye nereden ulasabilecegime dair bir ipucu rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 dogrutercih.com sitesinin direkt ösym veritabanıyla bağlantılı bir arayüzü vardı bir aralar ama tam ihtiyacın olan bilgilere hala ulaşabilir misin bilmiyorum. O siteden okula yerleşenlerin cinsiyet oranına, geldiği şehirlere, öğrencilerin kaçıncı senesinde kaçıncı tercihlerine yerleştiklerine dek türlü istaitstikler elde edebiliyodun. Benim gibi hesaplayan adamlar için deli dolu bir yerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 inceliyorum ikisini de tesekkur ettim. edit: ikisi de ayni yermis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ek soru; spesifik bir bolumde calisan tam zamanli ogretim gorevlisi sayilarina da ulasabilir miyiz? fakulte olarak YOK un sitesinde mevcut ama bolum olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 onu her okulun kendi sitesine girerek fln bulursun gibi ama oda cok uzun is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Dershanelere sor, hepsinin elinde istatistikler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar