Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Simdi ben ucaga atlayip kore, japonya, arjantine falan gitsem girebiliyor muyum? Konsolosluktan hic mi birsey gerekmiyor? (turist olarak) Ona gore planlar yapacagim, basip gidebiliyorsam bi ara basip gidecegim, konsolosluklarla ugrasasim yok hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Gerek yok biseye, ustunde biraz para bulundur yeter. Hong kong varken buarada thailand falan ordan daha yakin degilmi hem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Seyşeller ile de vize kalkıyormus; http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19520151.asp Seyşeller şöyle bir yermiş; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 pasaport para yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Tatre_ said: Seyşeller ile de vize kalkıyormus; http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19520151.asp Seyşeller şöyle bir yermiş; veyseller okudum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Para derken işlem anlamında mı? Girişte para sormuyor kimse, pasaportla direk giriyorsun. Ama çıkışta mesela kostarikada bi 15 dolar falan pul parası yatırman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Japonya için nerede kalacağınızı falan soruyorlar, ayrıca uçakta form dolduruyorsunuz ne kadar paranız var falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu şeysellera aşık oldum cennet gibi ağlıycaktım videoyu izlerken konaklama fiyatları ne kadar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Vize olayı ikiye ayrılıyor olabilir, -havaalanında vize verenler -hiç istemeyenler hiç istemeyenler pasaport dışında birşey istemezler bence . en fazla bir iki soru sorarlar belki , nerede kalıcan , paran var mı , ne zmn donucen gibisinden. Edit : Seyşeller demişsiniz aklıma geldi ; said: Seyşeller ile vizeleri kaldıran hükümet, böyle bir ülkenin var olduğu konusunda Türk Hava Yolları'nı ikna etmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar