Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 38 kilo hipotezi hızdan kaynaklanan sürtünmeyi de göz önüne aldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 NolaxThensbane said: @Chaotic niyetin ciddi olsa eğer bunları forumlara sormazdın eğer gerçekten ilgiliysen ve bunu bu forumda arıyorsan da bırak uzaya çöp yerleştirmeyi çöpü dışarı çıkarabileceğini sanmam. Konuya dönecek olursak Thknın roket eğitimleri var ücretsiz onlara katılabilirsin gerekli başlangıç eğitimleri ve malzemelerini onlar sana temin etmende yardımcı olurlar. İlla roketle çıkmak yerine başka yollarda var mesela youtubedan yada googledan basit bir aramayla ulaşabileceğin bir video vardır adam meteroloji balonuna kamera bağlayıp belirli aralıklarla foto almasını sağlıyor atmosferin üst tabakalarına kadar çıkıyor. Son olarak 25master programı yapıyorsan bunun araştırmalarını yapabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Liseli ergenler bile google kullanabiliyorlar. dayı niye sinire kesiyorsun anlamıyorum. şurada şunun şurası geyik yapıyoruz yani olur mu olmaz mı diye hepsi bu. forum burası yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Forumda İstanbulda şurdan şuraya nasıl gidilir diye başlık açanlara ciddi ciddi cevap veriliyor. şöyle konularda milletin fikirlerini öğrenmek isteyenlere google la, zaten ciddi olsan foruma yazmazsın demek ne kadar ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 GERGE said: 38 kilo hipotezi hızdan kaynaklanan sürtünmeyi de göz önüne aldı mı? sürtünmeyi ihmal ettik hacı k = 0 ldskjhşlksdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 tübitak girmiş olaya zaten 2009 da http://www.bilten.metu.edu.tr/tubitakuzay/press/sekizsutun.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ahaha nolax ne sinir yapmıs ya kızmıs adam bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 hepiniz no-lifer sınız cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Sabahten beri makalelerle uğraşıyorum, burada da geyik yapmayacaksak bilgisayar başında nasıl geçecek bu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 "nutella yerim" said: hepiniz no-lifer sınız cunku siz paso birbirinize niye laf sokuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 şaka dedim takılıyorum abi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 beyler pi yi 3 alin da ne yaparsaniz yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 "nutella yerim" said: şaka dedim takılıyorum abi ben http://i.imgur.com/R8ox4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 pi sayısı kadar da ilginc bi sayı yoktur nah buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 pi sayısını yaz kolaysa. ha? ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ooo 9gager lar ortaya cıkıyo yavastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 @NolaxThensbane Sen bu forumu ne saniyorsun ? Ne bu kucumseme vari hareketler ? Kimsin ki sen ergense ergEn bizd abileri olarak yoneltiyoruz bilgilendiriyoruz. Buradaki konulari kisilerin kisiliklerini sorgulayarak yargilayamazsij .... Aldirtirim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 pi sayısının olayı su an virgülden sonra bilmem kac milyonuncu basamakta olmalarına ragmen hala tekrarlayan bir dizi bulamadılar,golden ratio kadar overrated bi şey varken ona ilgi gösterilmemesi üzüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 amma epik topik olmus. epik topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben cok seviyorum böyle topicleri arada bikaç kişi dısında güzel geyik dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Selim İleri'nin golden ratio üzerine bir romanı vardı, güzeldi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 "nutella yerim" said: pi sayısının olayı su an virgülden sonra bilmem kac milyonuncu basamakta olmalarına ragmen hala tekrarlayan bir dizi bulamadılar pi sayısı deyince aklına gelen şey bu değil herhalde, bir sayının büyüsüne inanmak için son derece anlamsız bir şey şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Myshkin said: "nutella yerim" said: pi sayısının olayı su an virgülden sonra bilmem kac milyonuncu basamakta olmalarına ragmen hala tekrarlayan bir dizi bulamadılar pi sayısı deyince aklına gelen şey bu değil herhalde, bir sayının büyüsüne inanmak için son derece anlamsız bir şey şu sayıdan ziyade oran diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 pi bi kere ozgurluk demek, istedigin zaman 3 istedigin zaman 3,14 aliyosun mis gibi. ama golden ratio oyle mi, dayatma da dayatma anasini satiyim. pi gibisi var mi be. canim benim scs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 uydu diyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 o iş zor abi onu gectik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar