Joker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bence bırak üniversitede senin üzerine master programı açıp incelesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bence olmayacak şey değil yani uyduyu uzaya kadar yollamak en azından mümkün yörüngeye oturmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Chaotic said: yaş 25 inşaat mühendisiyim master yapıyorum olm herkes kendi işini yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ya kaotik ne iş yapçak bu uydu onu bi de sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Chaotic said: bence olmayacak şey değil yani uyduyu uzaya kadar yollamak en azından mümkün yörüngeye oturmasada hacı uzaya cıktımı oturur o zaten kendıgılınden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ne içtiniz lan böyle fikirlerin cıkması için tek bi sebep var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Düşünmeye, üretmeye saygı yok ülkede ilk önce o engeli aşmak lazım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 CryMeARiverfix said: Onemli olan o uyduyu dunyadan yonetebilecek teknolojiyi kendimiz yaratabilmemiz yoksa bi boka yaramaz o uydu. Mesela ben bircok uyduyu kontrol edebiliyorum. Ama nasanin yaptigi programla. Thats POV. severek takip ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 "nutella yerim" said: Chaotic said: çıkan nasıl çıkıyor? kaba bi hesapla 38 kilo kömür yakcak kadar enerjiyle fırlatırsan oturtursun belki yörüngeye 38 kilo komur mu ? Jet yakiti desen 38 LT belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ahaha konu kömürle uzaya uydu göndermeye döndü.. anca türk forumunda olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Evladım elinizi yüzünüzü yakıcaksınız oynamayın ateşle yakıtla fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 adam fırlatmaktan bahsediyor. 38kg kömür enerjisiyle fırlatabilecek bir sapan yaparsak aslında olabilir bu iş. 2 tane bina arasına lastik gereriz gök yüzüne doğru, ordan fırlatırız. hatta bi de lastiği ters-çapraz yaparız X2 enerji olur. Aslında sapanla uydu fırlatacağımıza var olan uyduları da düşürebiliriz. http://www.youtube.com/watch?v=PcKTVp_S4l8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Joker said: ya kaotik ne iş yapçak bu uydu onu bi de sen ya birincisi uzaya çıksın çöp olsa yeter ikincisinde fotoğraf makinesi falan koyarsın üçüncüyü fotogometride kullanırsın dördüncüde gsm operatörüne kiralanır beşincide uçak ve kıyı istasyonları arasındaki iletişimi sağlayacak donanımı olur altıncıda lazer koyarsın savaş çıkarsa lazer sıkarsın yapılsın amaç bulunur hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Myshkin said: Düşünmeye, üretmeye saygı yok ülkede ilk önce o engeli aşmak lazım arkadaş Kesinlikle katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 RocketScience 101 bunu bırakıp kaçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 roketin ucuna mıknatıs koy.o kendi kendini çeker yukarıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Biz dandirik arabayı yapamıyoruz bir uzay uydusu eksik^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 jet yakıtının alt ısıl degerı 47milyon joule / kg felan,komurden 2 kat fazla 38 x 2 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Bana mazlumu roket adamı bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Myshkin said: adam fırlatmaktan bahsediyor. 38kg kömür enerjisiyle fırlatabilecek bir sapan yaparsak aslında olabilir bu iş. 2 tane bina arasına lastik gereriz gök yüzüne doğru, ordan fırlatırız. hatta bi de lastiği ters-çapraz yaparız X2 enerji olur. O proje benim bulundugum bolgede deneniliyor ama o proje icin yercekimi olmayan alanlar seciliyor uzay gibi. Aksi taktirde basarisiz olan deneyler bunlar yorungeye oturtmak icin hava basinci bile kullanilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 beyler sistemi acıklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 38/2 olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 napıorm lan ben edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 @Chaotic niyetin ciddi olsa eğer bunları forumlara sormazdın eğer gerçekten ilgiliysen ve bunu bu forumda arıyorsan da bırak uzaya çöp yerleştirmeyi çöpü dışarı çıkarabileceğini sanmam. Konuya dönecek olursak Thknın roket eğitimleri var ücretsiz onlara katılabilirsin gerekli başlangıç eğitimleri ve malzemelerini onlar sana temin etmende yardımcı olurlar. İlla roketle çıkmak yerine başka yollarda var mesela youtubedan yada googledan basit bir aramayla ulaşabileceğin bir video vardır adam meteroloji balonuna kamera bağlayıp belirli aralıklarla foto almasını sağlıyor atmosferin üst tabakalarına kadar çıkıyor. Son olarak 25master programı yapıyorsan bunun araştırmalarını yapabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Liseli ergenler bile google kullanabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 o paraya mangal yapalım biz. Önden sucuk atarız. Sonra gelsin pirzolalar, kanatlar. oh cızbız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar