yazuach Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Oyunu çok beğendim aslında ama citten vakit ayıramıyorum.Günde 1 saat giriyorum girmiyorum buda beni deli ediyor.Satmak istiyorum veya rr70 üstü güzel bir Warhammer accountuyla takas edebilirim. İçinde 22 level bir Jedi Shadow ve 16 level Mercenary var ve Jedi Shadow'da 40k credits var.Deluxe olduğu için hazır speederı filanda var haliyle.Early game accesle başladım.Tekliflerinizi burdan özel mesaj yoluyla alabilirim.Veya [email protected] adresini ekleyebilirsiniz.Telefonum 05377310898 .Yüz yüze almak isteyen olursa Bursa'da oturuyorum.Diğer türlü takas işini nasıl hallederiz bir fikrim yok ancak satın alacaksanız posta havalesi ile satabilirim.İyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Yokmu hiç Swtor başlamayı düşünen bir Warhammer oyuncusu ya rr60-70 birşey olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Tamam hacı daha 4 saat olmuş post koyalı illa bir cevap gelir, anca kim seni arayacak gecenin 2 sinde şimdi di mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 öm attım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Patlar bu swtor millet alıp 1 hafta içinde az giriyorum ayağına satıyor :) Madem az girion ne işin var warhammer da git işine gücüne bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ozi haklı bende satabilirim acc umu ama accla birlikte direk bilgisayarıda satmayı düşünüyorum o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Account satılmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar