orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Eğer Ben kazanırsam hediyenin parasını Paticik ailesine yatıracam server filan :P olayı[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bizden birisi illa dereceye girmeli. Ben deniyim dicem ama max 3000 falan yaparım hiç bulaşmıyım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ben bug i söliyim bari rahatlayın. flash speed yiyodu..havadayken speed i ac min a getir bisiklet havada kalıyodu düşmüyodun sabaha kadar yapıyosun.3 milyon 4 milyon yaptım bıraktım ben millet onuda geçmiş bi telefon davasına haah[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 işte bu pyro denen adamı sonunda gercek kımlıgını bulmusunuz lamer dıyozda anlamıyo aha aha bırak onu gel odulunu ben vercem elimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Eternal, 11 Ekim 2004 15:14 tarihinde demiş ki: ben bug i söliyim bari rahatlayın. flash speed yiyodu..havadayken speed i ac min a getir bisiklet havada kalıyodu düşmüyodun sabaha kadar yapıyosun.3 milyon 4 milyon yaptım bıraktım ben millet onuda geçmiş bi telefon davasına haah budur.. tebrikler hiç aklıma gelmezdi...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ama sonra default a alındığı zaman flash kitli kalıyo..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 buglar düzeltildi, 1.'yim, en son düzeltilmeden önce de 1.'ydim, kutluyorum kendimi! ;)[signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 nasıl birincisin ? buglar düzeltilmeden önce ? o zaman sende abuse ettin ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Ettim sonrada şikayet ettim, euheuh... :) Ne var bunda? Şu anda birinciyim, heyt çalıştım yaptım yani.. Millet milyonlar yapmış nasıl yapmışlar ya dedim onca uğraştım böyle bi ara çok hoşuma gitti, sonra gaza geldim "kazanıcam" dedim, sonra aklıma geldi hemen olay 1. oldum sonra şikayet ettim. Şimdi mutluyum-umutluyum yarınlardan! =)[signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar