Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 starcraftturkiye diye bi site varmış. şöyle bir e-mail geldi bana said: collabtive@localhost 12:33 AM (6 hours ago) to me Hello, a new user profile has been created for you on the following website. Please change your password after the first login for security reasons. Username: Anzelot Password: birisi büyük ihtimalle bizim forumlardan e-mail adresimi buldu siteye kayıt oldu da, oranın adminlerini felan tanıyan var mı biri e-mail felan çeksin onlara da şu Anzelot'un üyeliğini kapattırsınlar heh.
axxion_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 selamlar bu arka planda yürüyen bir çalışmanın katılımı için gönderilen mail. anzelotun mail adreside q ile başlıyor sizin mailde q ile başlıyor. yanlışlıkla size gönderdim sonra hemen bilgileri değiştirdim zaten. önceden turnuvadan haberdar etmek için size mail atmışımdır yüksek ihtimal o yüzden kayıtlı kalmış. dediğim gibi siteden ayrı bir sistemin davet maili. yanlışlıkla gönderilimiş.
huun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 muteber insanlardır kendileri. her ne olduysa yanlışlıkla olduğuna kefilim bone efendi.
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Çok teşekkürler @huun @Bone arkadaşım @axxion arkadaşımız beni eklerken senin maili eklemiş. Arka plandaki uygulamalarımızdan biridir. Yanlışlıktan dolayı özür dileriz.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 huun kefilse o zaman problem yok hehehe o değil de bu e-mail gelmese bu siteyi unutmuşum ben :)
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bunlar oyunun bi parçası bone zamanında benide böle katakulliye getirip hacklediler huunda pay alıo bu organizasyonda kanımca zaten organizasyonun beyni huun ayık ol
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Memphis seni googletalk da 5 dakika konuşturmaya çalışıyorum ama 4 ncü dakikada yoksun adresini tespit edemiyoruz. Lütfen :D
Öne çıkan mesajlar