Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 starcraftturkiye diye bi site varmış. şöyle bir e-mail geldi bana said: collabtive@localhost 12:33 AM (6 hours ago) to me Hello, a new user profile has been created for you on the following website. Please change your password after the first login for security reasons. Username: Anzelot Password: birisi büyük ihtimalle bizim forumlardan e-mail adresimi buldu siteye kayıt oldu da, oranın adminlerini felan tanıyan var mı biri e-mail felan çeksin onlara da şu Anzelot'un üyeliğini kapattırsınlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axxion_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 selamlar bu arka planda yürüyen bir çalışmanın katılımı için gönderilen mail. anzelotun mail adreside q ile başlıyor sizin mailde q ile başlıyor. yanlışlıkla size gönderdim sonra hemen bilgileri değiştirdim zaten. önceden turnuvadan haberdar etmek için size mail atmışımdır yüksek ihtimal o yüzden kayıtlı kalmış. dediğim gibi siteden ayrı bir sistemin davet maili. yanlışlıkla gönderilimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 muteber insanlardır kendileri. her ne olduysa yanlışlıkla olduğuna kefilim bone efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Çok teşekkürler @huun @Bone arkadaşım @axxion arkadaşımız beni eklerken senin maili eklemiş. Arka plandaki uygulamalarımızdan biridir. Yanlışlıktan dolayı özür dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 huun kefilse o zaman problem yok hehehe o değil de bu e-mail gelmese bu siteyi unutmuşum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bunlar oyunun bi parçası bone zamanında benide böle katakulliye getirip hacklediler huunda pay alıo bu organizasyonda kanımca zaten organizasyonun beyni huun ayık ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Memphis seni googletalk da 5 dakika konuşturmaya çalışıyorum ama 4 ncü dakikada yoksun adresini tespit edemiyoruz. Lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar