MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Hans Zimmer ve Lisa Gerrard - Now we are free[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 muse - muscle museum muse - hysteria enya - only time enya - may it be ama bende en çok etki göstereni enya - only time. bitiriyor yani direk. koma filan.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Commandante(che)- eğer belli bir bestekarı varsa cahilliğimi bağışlayın...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 massive attack-unfinished sympathy ve offspring-dirty magic[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schutzstaffel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 blind guardian - bard's song.[signature][hline]aka swrsnq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ogeday-Kaybettim Seni. Silahsız Kuvvet-Beyaz ölüm.[signature][hline]"Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. " M.K..Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 rap sarkısında nasıl tüylerin diken diken olur anlamadım gerçi intihar farklı bi yere sahip ^^[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serenay Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 tabikji dmx feat chingy - my life "..cause its all goin on in my lifeee." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Edward Shearmur - Grand Central (Gökyüzüne bakmanıza sebebiyet verir) H.I.M - Funeral of Hearts (Hey ulan, güzel günlerdi dedirtebilir) Katatonia - Elohim Meth (Ağlatabilir) Enya - Only Time (Ağlatabilir) Massive Attack - Teardrop (Hey be, ne akşamdı be dedirtebilir) Anathema - Parisienne Moonlight (Girişle herşeyi unutup hissizleştirir) Tool - Eulogy - Aenima - Forty Six and 2 - Parabol/a - Lateralus - Schism Tantric - Breakdown (Büyük hataydı dedirtir) Nirvana - Where did you sleep last night (Yoksa?) Sentenced - Noose (Ne zaman?)[signature][hline]Not all vampires suck blood. Not all of them die for love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: zaidral, 12 Ekim 2004 02:13 tarihinde demiş ki: rap sarkısında nasıl tüylerin diken diken olur anlamadım gerçi intihar farklı bi yere sahip ^^ Bana sölediysen bu şarkılar uyuşdurucan hayatını kaybeden insanlar ve yaşanmış olaylar için yazılmış olduğu için rap,pop,hiphop,rock önemli değil ordaki duyguları hissedebilmek önemli olan o yüzden dinlemeni öneririm.[signature][hline]"Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. " M.K..Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 dimmu borgir - hybrid stigmata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: MilleR, 12 Ekim 2004 12:01 tarihinde demiş ki: dimmu borgir - hybrid stigmata Doğaldır...[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 yaz geceleri intahar komandosu cd imiz var gece sahilde içerken dinlediğimiz ibo,ümit besen,ferdi tayfur karışık bütün şarkılar tiken tiken ettirir valla :p özellikle ferdi tayfur-hatıran yeter ibo-kurşuna gerek yok ümit besen-sana bir başkası dokunacakmış bütün site tarafından bağırılarak söylenen şarkılardır :) Duydum sımdı artık baskası varmıs Nısan nıkah dugun bır aradaymıs Dusunmesı bıle delı eder benı Sana bır baskası sarılacakmıs heuheuhe çoşturan dizeler [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 12 Ekim 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Schutzstaffel, 12 Ekim 2004 01:53 tarihinde demiş ki: blind guardian - bard's song. AaAAAaaaA Bard's song Bright Eyes Tiesto Lethal Industry Lethal İndustry en sevdiğim en favorı sarkımdır boyle dınlerken Berlin konseri aklıma gelir 120 bin insan gelir kendı kendıme eglenırım [Bu mesaj bejawe tarafından 12 Ekim 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bu enya - only time'ı uçaklarda çalıyorlar sinir oluom tam kalkcaz böyle başlıyo duygulanıo insan özellikle uzak yerlere giderken.[signature][hline]Yabancılık çekmiyorum sanki doğuma büyümea buralıyım,en fazla üç yıl sora İstanbulun graliyim E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar