Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

34akvaryum

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burda dursun bu başlık.

3 gün içinde msj gelmezse keyword spamlicem buraya.

Akvaryum sızdırıyor, güya 2 yıl garantili yazıyor gg'gaki satışta. 1 ay sonra başladı sızdırmaya. 2. mesajı attım hala geri dönüş yok.

3 işgünü daha veriyorum. Sonra gelsin keyword ler.
Mesaj tarihi:
kaçlık akvaryum var bilmiyorum da, ufak da olsa silikon çekebilmesi için akvaryumu boşaltıp kurutması gerekiyor. ayrıca silikon da balıkları yamultan bi kimyasal yanılmıyorsam, zarar vermeyecek başka bi bileşen kullanması lazım.
Mesaj tarihi:
Ya akvaryum silikonu aldım tabi, nontoxic oluyor onlar. Perşembe sabahı uyandığımda yerlerin ıslanmış olduğunu görünce apar topar boşalttım zaten akvaryumu. Bugün gidicem Görükleye onu halledicem.

Akvaryum forumlarında okuduğuma göre adamlar yalancı değil aslında, herkes çok memnun. Şahsen tanıyanlar fln da var. Bana niye böyle oldu bilmiyorum. Bi msj atsa yine iyiydi.

Ben aldım silikonumu zaten, bugün tamirat yapıcam da. 1 aylık akvaryum, darbe almadı, straforla desteklenmiş bi yerde duruyordu fln. Benlik bi hata yok yani. AKvaryum dediğim de 60 cm, boyu zaten önemli değil, yüksekliği 32 cm lan. Ne kadar basınç olabilir ki tabanda sdf.

Allahtan daha sadece cüce vatoz var da balıklar heba olmadı. Bitkilerimin içine edildi tahminen, gidip görücem ama bakalım.
Mesaj tarihi:
beşevler'de arkadaşımın bi arkadaşı olan petshopa gitmiştik, discus'çuydu eleman. bayaa balık vardı elinde, akvaryum vs. falan da. reelden göreyim bakayım falan diyosan vereyim adresini hatırladığım kadarıyla :)
Mesaj tarihi:
İstanbul beşevler zannettim sfadgfa

Abi ben gemlikliyim de, öğrenci olunca zorla bursanın ücra köşelerine gidiyoruz işte...

Bizimkisi tam bi dram...

sfsadfg

Görüklede 1 (yazıyla bir) akvaryumcu var. O da zaten fino besleyen kızlara hitap ediyor. Adam gibi balık yok sdfd
Mesaj tarihi:
bayaa balık vardı ya, alım satım da yapıyo zaten.

ama işte millet discus'lara geliyodu, zormuş sanırım yetiştirmek falan, ben konuya pek hakim değilim :)

bi kere gittim dükkanına, tarif edebilirm sanırım dükkanın yerini. carrefour'un yanından yukarı devam ediyosun dikkaldırım sapağına doğru, oradan sağa dönüyosun işte beşevlere. çatal var biraz ilerde, oradan da sağa devam ediyodun. sağ tarafta 200 metre falan ilerde diye aklımda kalmış. solunda bi market var dükkanın, dükkanın önünde kafesler vs. oluyodu da kış nedeniyle içeri almış olabilir.

giderim vs. diyosan bi sorup adresini, telini falan alayım net olsun.
Mesaj tarihi:
mavi prenses, ice bilmemne falan vardı arkadaşta da 400+ litrelik bi akvaryumda, onu değiştirdiydik en son gidişimde dibimiz çıktı.

akvaryumun boş halini 3 kişi zor kaldırıyosa o işte bi terslik var aga.
Mesaj tarihi:
Abi 400 lt dediğin 15mm camdan yapılmıştır muhtemelen. Bide çerçeveler kapağı ıvırı zıvırı, 3 kişi zor taşır hakikatten ahahah

Ben güvenemem ya o kadar büyük akvaryumları. Bir sıkıntı alsa durduramazsın akan suyu, sen hortumla sifon yapana kadar laminantlar tavana çıkar ahaha

Ya çok güvenilir yerde yaptırıcan, ya da o kadar büyük almıycan.
Mesaj tarihi:
Gittigidoyr'un msj olayında bi sıkıntı yaşıyorlarmış bikaç gündür. Bazı msjlar sonradan toplu halde fln gelmiş galiba. Cepten aradı adam direk az önce.

Silikonladım fln dedim, tekrar sorun olursa ulaş fln dedi. Adam ikna etti beni direk cepten arayınca sdf.
  • Yeni Oluştur...