Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

34akvaryum


SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Ya akvaryum silikonu aldım tabi, nontoxic oluyor onlar. Perşembe sabahı uyandığımda yerlerin ıslanmış olduğunu görünce apar topar boşalttım zaten akvaryumu. Bugün gidicem Görükleye onu halledicem.


Akvaryum forumlarında okuduğuma göre adamlar yalancı değil aslında, herkes çok memnun. Şahsen tanıyanlar fln da var. Bana niye böyle oldu bilmiyorum. Bi msj atsa yine iyiydi.


Ben aldım silikonumu zaten, bugün tamirat yapıcam da. 1 aylık akvaryum, darbe almadı, straforla desteklenmiş bi yerde duruyordu fln. Benlik bi hata yok yani. AKvaryum dediğim de 60 cm, boyu zaten önemli değil, yüksekliği 32 cm lan. Ne kadar basınç olabilir ki tabanda sdf.


Allahtan daha sadece cüce vatoz var da balıklar heba olmadı. Bitkilerimin içine edildi tahminen, gidip görücem ama bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul beşevler zannettim sfadgfa


Abi ben gemlikliyim de, öğrenci olunca zorla bursanın ücra köşelerine gidiyoruz işte...

Bizimkisi tam bi dram...

sfsadfg


Görüklede 1 (yazıyla bir) akvaryumcu var. O da zaten fino besleyen kızlara hitap ediyor. Adam gibi balık yok sdfd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bayaa balık vardı ya, alım satım da yapıyo zaten.

ama işte millet discus'lara geliyodu, zormuş sanırım yetiştirmek falan, ben konuya pek hakim değilim :)

bi kere gittim dükkanına, tarif edebilirm sanırım dükkanın yerini. carrefour'un yanından yukarı devam ediyosun dikkaldırım sapağına doğru, oradan sağa dönüyosun işte beşevlere. çatal var biraz ilerde, oradan da sağa devam ediyodun. sağ tarafta 200 metre falan ilerde diye aklımda kalmış. solunda bi market var dükkanın, dükkanın önünde kafesler vs. oluyodu da kış nedeniyle içeri almış olabilir.

giderim vs. diyosan bi sorup adresini, telini falan alayım net olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 400 lt dediğin 15mm camdan yapılmıştır muhtemelen. Bide çerçeveler kapağı ıvırı zıvırı, 3 kişi zor taşır hakikatten ahahah


Ben güvenemem ya o kadar büyük akvaryumları. Bir sıkıntı alsa durduramazsın akan suyu, sen hortumla sifon yapana kadar laminantlar tavana çıkar ahaha


Ya çok güvenilir yerde yaptırıcan, ya da o kadar büyük almıycan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...