throine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 selam, boğaziçi'de part time student assistant ne kadar alıyor bilen var mı? ya da bu tür işlerde verilen ücret ortalama ne kadar olur? undergraduate olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bizde aylik 100 tl veriyorlar da is yuku cok az. Haftada 2 veya 4 saat lab sectionlarina giriyoruz o kadar. Bogazicinde bu durum farkli diye duymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 undergradler baya az alıyodu 300 falan galiba. ama cok emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 biz zamanında bilkentte haftada 4 saat lab için aylık 500 lira alırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 çok az. çok az...=) ben 2 sene evvel dönemde 540 falan almıştım fizik bölümnde... ama sonra sigorta ile ilgili yasa çıktı ve part time olarak sigorta yapılınca(hani ailenden gelen sigortayı da kaybetme diye part time sigortalısın) o yüzden 540 tan bayağı bi kesildi şimdi 160 falan...:( o da parça pinçik yatırlıyor.5.5 lira saati sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bilkent'in gözü kör olsun ben iü'de arkadaşım bilkent'te okula fotoğrafçı olarak hizmet vermekteyiz bana haftanın 2 gününden ayda 180 civarı bişi veriyolar adama haftada bir olan senfoni konserleri için 200 tl veriyolar eder ayda 800 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 tenks ben de bir şey sanmıştım yani en azından part time aylık asgari ücretin yarısı olur demiştim. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 he bir de bounda okuyor olman lazım zaten,dışardan sanmıyorum aldıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Benim de bahardakine girip 95+ falan almam gerekecek sanırım, milletin ortalamaları 20 30 takıyor, ALES'ten takmam lazım benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 saati 5 liraya haftada 4 saat hiç deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 yok ya değmez para oalrak ...ama ben kendi açımdan mutluydum,labta olmak zevkli bir iş,şamata muhabbet falan ben eğleniyordum.para kazanmak için en temiz iş -öğrenci iken- özel ders vermek...rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar