SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 İstediğim şey latest tweets mevzusunun facebook için olanı. Bir de şöyle birşey de olabilir; Bulamadım açıkçası fakat, wordpress -> facebook page ya da tam tersi facebook page -> wordpress konusunu otomatik halleden birşeyler lazım. Eskiden import blog varmış sanırım facebookta, sonradan kaldırmışlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 fb notifications'ın rss linki var, eğer aradığın oysa. edit: wp için de plugin'ler var, oraya yazdığın şeyi twitter/fb/tumblr vs. gibi yerlere yazıyor senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 eet aslında rss'ten bilgileri çekip başka bir sitede yazdırabilirim değil mi ? wordpress için ben de pluginler buldum ama nedense hep facebook profiliyle bağlantı kuruyorlar facebook sayfasıyla ilgili olan bir tane bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bu arada yaratmak allaha mahsus sadece kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/ şunu mu istiyorsun anlamadım? Diğer türlü yukarda söylendiği gibi Facebook sayfanı, ilgili platforma bağlaman yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar