SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 İstediğim şey latest tweets mevzusunun facebook için olanı. Bir de şöyle birşey de olabilir; Bulamadım açıkçası fakat, wordpress -> facebook page ya da tam tersi facebook page -> wordpress konusunu otomatik halleden birşeyler lazım. Eskiden import blog varmış sanırım facebookta, sonradan kaldırmışlar onu.
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 fb notifications'ın rss linki var, eğer aradığın oysa. edit: wp için de plugin'ler var, oraya yazdığın şeyi twitter/fb/tumblr vs. gibi yerlere yazıyor senin için.
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 eet aslında rss'ten bilgileri çekip başka bir sitede yazdırabilirim değil mi ? wordpress için ben de pluginler buldum ama nedense hep facebook profiliyle bağlantı kuruyorlar facebook sayfasıyla ilgili olan bir tane bulamadım.
escape Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bu arada yaratmak allaha mahsus sadece kardeş
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/ şunu mu istiyorsun anlamadım? Diğer türlü yukarda söylendiği gibi Facebook sayfanı, ilgili platforma bağlaman yeterli olacaktır.
Öne çıkan mesajlar