Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bana birisi uzun süre kasılacak bir oyun söyleyebilirmi? türü farketmez.. :) evde oyun kalmadı[hline]The-Hunter - Atlantic
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Postal 2 freelancer Baldur's gate 1-2(oynadıysan yeniden oyna) elder scrool 3 cm4 civ3
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 rise of nations.. ange of wonders 2 :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Divine Divinity (geçi bitirmeden crm bozuldu ama uzuna benziyodu :p)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Icwind Dale[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Divine Divinity'i kesin oyna.Ben bitirdim,son movie'yi izlerken rğlendiğimi hissettim.
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bence Gta Vice City yi oyna Angel la dun aksam 1.30 a kadar oynadık anneannesi gelmese daha da oynardık da zorunlu olarak dan bırakmak zorunda kaldık ( bu nasıl cumledir yarabbim :) ) Bir yerleri felam satın almaya felam baslıyosun bi sure sora sanırım mafya babası olmak da war ( belki de atıorumdur :P )[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm
Öne çıkan mesajlar