pharm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Wow konusunda ingilizce sorunu yaşıyan arkadaşlarımız için bir blog buldum onu önermek istiyorum. http://turkcewow.blogspot.com/ Blogda wow ile ilgili tamamı türkçe meslek rehberleri, raid boss rehberleri patch notları ve birçok türkçe içerik mevcut. Bir göz atmanızı tavsiye ederim, umarım işinize yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 biraz geç kalmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yok lan reklamcıymış meğersem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 "Bir blog buldum" da nasıl bir yalandır ahahah o kısmı hiç yazmasaymışsın keşki.Başarılar sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 adam burayı donanımhaber forumu sanmış turuncuyu görünce. kardeş bizim burda ay ku seviyemiz 150+ ve anadilimiz ingilizce olrayt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar