CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 En uygun burayı gördüm açıcak ama çokta emin değilim değiştirilir yeri yanlışsa. Arkadaşım bitirme tezlerinden birinde yayın akşı gibi birşey yapması istenmiş after effects kullanarak, bu program hakkında yardımcı olabilecek çok iyi bilen birini arıyor, uygun bir para verekek 5ine kadar bunu yapması gerekiyor zaman ayırabilecek ve bu program hakkında tamamiyle bilgili birini arıyoruz. Templateleri hazır alıcak arkadaşım baştan yaratmıycaksınız yani tempalte üzerinde oynıyarak editliyerek yapılacak bu ödev. Bu konu hakkında yardımcı olabilecekler burdan ya da pmden ulaşssın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 arkadaşın yeditepede mi okuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Evet nerden bildin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bana da sordu 2 kişi aynı projeyi yaparmısın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Benimki valla uygun fiyata yaptırmaya hazır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Www.envato.com dan uygun fiyata cok guzel seyler bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ders vcd404 mü peki? öyleyse yapabilirim aslında kaç başlık varmış sorsana bi bizde 12-13 falandı bir de web sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 template buldu arkadaşım zaten bir sürü ama onları istediği gibi editlemesine yyardım edicek biri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 soruyorum şimdi hemen cevaplıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Motion graphics 403 , 404 değil 17 başlıkmış, web sitesinde ise 2 buton aktifmiş kalanı jpegymiş tasarladığın kanalın web sitesi yani. Böyle dedi ee ne diyorsun? özelden mailini falan atıyım bi konuşun isterseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 öh 17 mi at bakalım bi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 parayla ödev-tez yaptıran özel ünililer XD çok tatlısınız XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bedelli öğrencilik işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Parayla ödev? Yeditepe'den geliyor hep böyle şeyler, önyargı oluştu bende bir. İlerde kendi işime adam almaya çalışırsan Yeditepelilerin CV'sini bile okumam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mühendislik fakültesinde bir problem yok yalnız, eşşek gibi çalışıyo onlar iletişim ve güzel sanatlarda ne varsa dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Parayla ödev yaptırma proje yaptırma durumları pazarlıkları, yardım dısında, ötesinde istekte bulunmak yasak arkadaslar. bir dileği, yardıma ihtiyacı varsa elimizden geleni yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar