Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı okul, farklı bölüm... nasıl ayar atılabilir?

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

mühdendis adama hak veririm.geçen kim 1 milyon ister programına bakınıyordum

bi abi katıldı.bogaziçi mezunu muhendismiş.40 yaşında falan.hiç evlenmemiş.dedim adam yemin etmiş herhalde okurken.gerçek bir muhendis ahha

da böyle etrafta karılı kızlı bölümlerde okuyup.isim ögrenmek için ajan gibi takılmak kötü olsa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

ilk gün dediğin günün ertesi günü cumartesi idi. cumartesi okul yoktu.

arkadaş ile konuştum, damdan düşer gibi merhaba diyip ortada bir şey yokken tanışmaya kasarsan çakar zaten ilgili olduğunu ve bir yerleri kalkar daha da işi zora sokarsın, dedi. sinsice yaklaşıp, yakınlaşmak; olayları basit tesadüfi durumlardan ibaretmiş havası vermek gerekiyor.

yani yarın ki plan, kıza yakın çevrelerde takılıp; sıradan bir konuşmaya sıradan bir şekilde ortak olmak. ayrıca kızın ismini öğrenmek.

bunu gerçekleştirince, bir sonraki gün için talimatları belirleyeceğiz.

HER ŞEY PLANLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜYECEK. böylece kontrol hep bizde olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahaha
adam ayni ben lan.benim tanisabilme ihtimalim cok daha fazla ama kiz ya rahatsiz oldu benden ya da utaniyo.burayi cozebilirsek gerisi icin biseyler dusunucez.
kizi istedigim zaman gorebiliyorum oyle bi avantajim var.dikkatini de cektim ama iste olumlu mu olumsuz mu bilmiyorum sdf.

bi baslik daha mi acsam :D
Sosyal ağlarda paylaş

gördüm az önce.

evimin altındaki cafeye gidip bir döner söyledim, paket yapın dedim. sonra çktım markete gittim. marketten çıktım kızın hep takıldığı arkadaşı ve yanında bir kız üç erkek geçtiler. ama benim hatun yoktu.

neyse, 20-30 saniye geçti. kız geliyor. yanında da bir sap var.

demek ki herif ya sevgilisi ya da potansiyel sevgilisi. eğer arkadaş olsaydılar, sürüyle birlikte yürüyor olurlardı ama bunlar birlikte gidiyolardı. ben de arkalarından baktım biraz...

çok acıklı bir gün. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...