tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu kız çok farklı. ted'in çocuklarının annesini bulmuş olması gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 mühdendis adama hak veririm.geçen kim 1 milyon ister programına bakınıyordum bi abi katıldı.bogaziçi mezunu muhendismiş.40 yaşında falan.hiç evlenmemiş.dedim adam yemin etmiş herhalde okurken.gerçek bir muhendis ahha da böyle etrafta karılı kızlı bölümlerde okuyup.isim ögrenmek için ajan gibi takılmak kötü olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Red said: da böyle etrafta karılı kızlı bölümlerde okuyup.isim ögrenmek için ajan gibi takılmak kötü olsa gerekyapcak bişey yok. gönül bu ferman dinlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 noldu yapamadınmı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 e yapamadık tabii. daha bugün ilk okul günümüzdü -pazartesi ders yok-. son postu cuma günü atmıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kızdırmayın lan adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 forumda beklentiler üst düzey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 console dan at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 çok düşünmüş olmalısın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 e hacım ztn ilk gün git konus dedik yapmıs olman lazımdı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ilk gün dediğin günün ertesi günü cumartesi idi. cumartesi okul yoktu. arkadaş ile konuştum, damdan düşer gibi merhaba diyip ortada bir şey yokken tanışmaya kasarsan çakar zaten ilgili olduğunu ve bir yerleri kalkar daha da işi zora sokarsın, dedi. sinsice yaklaşıp, yakınlaşmak; olayları basit tesadüfi durumlardan ibaretmiş havası vermek gerekiyor. yani yarın ki plan, kıza yakın çevrelerde takılıp; sıradan bir konuşmaya sıradan bir şekilde ortak olmak. ayrıca kızın ismini öğrenmek. bunu gerçekleştirince, bir sonraki gün için talimatları belirleyeceğiz. HER ŞEY PLANLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜYECEK. böylece kontrol hep bizde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ahahahaha adam ayni ben lan.benim tanisabilme ihtimalim cok daha fazla ama kiz ya rahatsiz oldu benden ya da utaniyo.burayi cozebilirsek gerisi icin biseyler dusunucez. kizi istedigim zaman gorebiliyorum oyle bi avantajim var.dikkatini de cektim ama iste olumlu mu olumsuz mu bilmiyorum sdf. bi baslik daha mi acsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kozo senin başlıklar çok eğlenceli oluyor. aç aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 küçük süprizler yap http://blindgossip.com/wp-content/uploads/2011/05/man-gift-box.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bunu yaparsam küçük bir sürpriz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 affferim böyle motive et kendini (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 "diğer fakültedeki kız" said: bir pipiye sahip olduğunu düşünmüyordum . gerçekten büyük bir sürpriz oldu bu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 küheylan said: kozo senin başlıklar çok eğlenceli oluyor. aç aç aksam kafam iyi olursa acarim ama galatasaray unide okuyan var mi burda ya da besiktas conrad civarlarinda oturan merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ayar atmak değil lan o. ayartmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ne çok takıldınız başlığa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kızı göremedim bile. olacak iş değil. sanırım olmayacak bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ahahahah oyle her istediginde goremezsin.akili bi cocuk olursan gorebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 gördüm az önce. evimin altındaki cafeye gidip bir döner söyledim, paket yapın dedim. sonra çktım markete gittim. marketten çıktım kızın hep takıldığı arkadaşı ve yanında bir kız üç erkek geçtiler. ama benim hatun yoktu. neyse, 20-30 saniye geçti. kız geliyor. yanında da bir sap var. demek ki herif ya sevgilisi ya da potansiyel sevgilisi. eğer arkadaş olsaydılar, sürüyle birlikte yürüyor olurlardı ama bunlar birlikte gidiyolardı. ben de arkalarından baktım biraz... çok acıklı bir gün. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar