tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 kız var bir tane. çok güzel. çok fena. anlatılmaz yani, öyle böyle değil. neyse, kız başka sınıfta. yan tarafımızdaki amfide derse giriyordu, tabii ben hemen ders programından hangi bölümde olduğunu tespit ettim. tekstil okuyormuş kız. ne bok yicem ben ya? uzun zaman sonra bu denli hoşuma giden bir hatun bulmuşken, bir şeyler yapmak; o hatun için uğraşmak istiyorum. yol gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 çok yardımı dokundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 gidiceksin konuscaksın abi insan gibi atraksiyona girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 görevimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 tekstil okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 SNA1L said: gidiceksin konuscaksın abi insan gibi atraksiyona girmeiyi de kız yolda yürürken karşısına çıkıp ne denebilir ki... 0 tanışıklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 dersine gir? kim ne dicek ki, hoca farkına bile varmaz çok az kişi yoksa sınıfta. Katıldığı klüb falan varsa onu da zorlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ya kantinde fln görünce git yanına nbr de basla konusmaya defol gitmi dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 tarkandakiahtapot said: SNA1L said: gidiceksin konuscaksın abi insan gibi atraksiyona girmeiyi de kız yolda yürürken karşısına çıkıp ne denebilir ki... 0 tanışıklık kendimi öveyim biraz ben bu konularda çok iyiyim hani asosyal adamın bayrak tutanıyım ama git x'le muhabbet aç fln dediklerinde üstüme yok kaç arkadşıma karı kız tanıştırdım bu yetenek sayesinde. kızlara da oğlan aynı şekilde. böyle süper biriyim işte. şu anda ofisteyim beynim eridi c++ yüzünden mal mal duruom falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 demez herhalde... ortak olan derslerimizden bir kaçına gireyim en iyisi ben gelecek hafta. :D ek tercihle geldim, konularda geriyim, o yüzden tekrar amaçlı giriyorum derim hocaya. bir bok demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 senko said: tarkandakiahtapot said: SNA1L said: gidiceksin konuscaksın abi insan gibi atraksiyona girmeiyi de kız yolda yürürken karşısına çıkıp ne denebilir ki... 0 tanışıklık kendimi öveyim biraz ben bu konularda çok iyiyim hani asosyal adamın bayrak tutanıyım ama git x'le muhabbet aç fln dediklerinde üstüme yok kaç arkadşıma karı kız tanıştırdım bu yetenek sayesinde. kızlara da oğlan aynı şekilde. böyle süper biriyim işte. şu anda ofisteyim beynim eridi c++ yüzünden mal mal duruom falanolayın püf noktasını açıkla öyleyse. ne yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 p.tesi gidip konussan haftasonuna olur o iş en gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ona küçük iğneler at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ya direk dersine gir ne ortak dersi semih ünidemi okuosun yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 gidip gomlegini elle hmmm %50 ipek %50 pamuk mu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bugün kırmızı bir gömlek giyiyordu zaten. çok fena yakışmış kahpeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sen ne okuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 menkul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 kızın adını bilmiyorum. sadece 2-3 kez gördüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hangi şehir? boyu ne kadar? saç rengi? kilolu mu? hangi üni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 adnan menderes - nazilli. sarı saç, gözlerine dikkat edebilecek kadar dikkatli bakamadım. boyu kısa, kilosu 50 civarıdır tahminim. ne önemi var bunların forum ortamında. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bingo, aydında mı oturuo ? hangi liseden mezunmuş? gerçi adını bilmiorm diosun, hacı adını ören tanıyo olabilirim. Ben yardımcı olurum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 foto yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar