Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorularım...

Pingu

Öne çıkan mesajlar

1-) Evdeki uo kalsöründdeki verdatayı nasıl cliente gömücem?? yani adam clienti çekince verdatayıda alıp uo suna atacak kapalı olarak
2-) mul dosyalarının hangisini ve nasıl editleyerek orneğin katananın görünüşünü değiştirebilirim? ve buna mütakiben verdatay yeni bir robe nasıl ekleyebilriim.
3-) Sorularım şimdilik bu kadar .

Şimdiden sağolun. Bunu yazmadan once arama motorunu kullandım ama istediğim bilgiye ulaşamadım.[signature][hline]EXILE PLAYER
Sosyal ağlarda paylaş

1.soruya; verdatayı nasıl gömersin gömebilirmisin blmiyorum fakat clientine özgü yaparsın yani clietini hex editorle açıp verdata.mul yazısını editleyip sendeki verdata.mul dosyasının isminide o editlediğin isi olarak değiştirirsen clientine özgü verdata oluşturmuş olursun
2.soruya; katananın görüntüsünü değiştirmek istiyorsan verdatayı editlemelisin katana gibi birçok şeyin görüntüsünü değiştirebilirsin ama verdatadan değiştirdiğin görüntü sadece paperdolldaki görüntü olur[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Sosyal ağlarda paylaş

evet biliyorum oyunun 2d goruntusundeki animasyonları ellemiyecem zaten sadece paperdoll deişecek

verdata2.mul yapıcam clinin içindeki dosyayı sonra verdatıyı zipleyip dağırıcam mı gömme olayı yokmu.

verdataya ap ayrı yeni bi item olamazmı?? çantadaki ve adamın ustundeki goruntu aynı olacak bildiin robeyle paperdoll da ayrı oalcak ama id si i_robe_yeni olacak[signature][hline]EXILE PLAYER
Sosyal ağlarda paylaş

verdata2.mul yapamazsın verdata da kaç harf var o kadar harf kullancaksın umutma mesela aradhel.mul yaparsın olur sonra sıfırdan bi item yapmak bende bunu çok sordum bu forumda ama herkes sadece teoriden es geçti yani baya uğraştırıcı bişey sanırım boş haritaya bina yapmak içinde world forge mu ne diyolardı o program varmış.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Sosyal ağlarda paylaş

verdata'yı client içine gömemessin. bildiğim kadarıyla verdata'yı başkalarının kullanımına açmama gibi bir şansında yok.

amacın sadece paperdoll görüntüsünü değiştirmekse herhangi bir item'ın, "gumpedit" programını kullanmanı öneririm.
eğer ki amacın oyuna sıfırdan bir item dahil etmekse, yani anim.mul dosyasına da ekleme yapmak istiyorsan GE-TA'nın Grafik Modifikasyonu topicini okumanı tavsiye ederim.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

e peki ya demek istediğm verdata ya yeni paperdoll resmi eklemek mesala ya nasıl diyim . yeni bi robe eklemek. bi normal robe duracak birde deişik bir robe eklenecek. gump editte sadece değiştirmeyi bikliyorum yeni ekleyemiyorum .[signature][hline]EXILE PLAYER
Sosyal ağlarda paylaş

gumpedit'te ekleme de yapabilirsin. elimde şu anda gumpedit yok bu yüzden bakamam ve ezberimde de yok nasıl bir arayüzü olduğu dahi.
hatırladığım kadarıyla;
id numaraları ardarda sıralı değildir. yanlış hatırlamıyorsam 3008'den sonra 3009 gelmiyordu, 3500 falan geliyordu sanırım. [nedense aklımda bu sayılar kalmış ama doğru olmayabilir, sadece bir örnek]
bu durumda senin yapacağın sağ click ile açılan menuden "add" demek ve 3009 ile eklemek istediğin bmp dosyasını verdataya eklemek. [3009 dedim çünkü benim örneğime göre 3009 verdata'da yok. kısaca verdata da olmayan bir numarayı seçmek amacın]

biraz karıştırırsan bulursun sanırım. çok zor bir şey değil yani :)[signature][hline]is all that we see or seem

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

tabii verdataya bmp file eklemekle bitmiyor herşey.
sphere ile pek bir alakam olmadığından ne yapacağını bilmiyorum daha sonra ama tabii ki işin script ile alakalı bir yanı var. yani server'a o yeni item'ı tanıtmalısın.
ve tutorial kısmında bunu anlatan birşeyde olması gerekir. araştırmanı tavsiye ederim. olması lazım bu tip birşey...[signature][hline]is all that we see or seem

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...