Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bu kitabı heryerde aradım ama hiçbiyerde yok. en az 10 kitapçıya sipariş verdim. baskısı yok dediler. serinin 2. kitabı oldugu için okumayı cok istiyorum 1.sini bitirdim. anlayamadıgım sey 1. ve 3. kitap her kitapçıda varken 2.si neden yok? neyse istanbulda oturuyorum ve satabilecek olan veya ödünç verebilecek olan varsa söylesin lütfen.[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 İstanbul/ Beyoğlu/Mephisto yu dene ya da İstanbul/Gerekli şeyler oda olmadı ing iyim diyorsan: İstanbul /Beyoğlu /Robinson Crusoe Kitabevi[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya da bi yere bırakıyım kadıköyde gizli al sen ordan. 0_o[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ya onlar ayrı ayrı oluyor.. bazı arkadaslarımda sıslerın wampirini bulamıyorlar.. cok salak bısı..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 kadıköy'deki penguen kitap evini dene.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 penguen nerde tam olarak?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ankira kadar rezil bir kitabevinin yapdığı en sefil çeviri. güzelim kitabı iç etmişler. almaya bile değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bende Bu serinin Azazel ile savaş cildini bulamadım..[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Azalinle Savaş Kadıköy de Akmar ın civarındaki butun kitapcılarda var.[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 pardon azalin.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tekrar soruyorum huhuh. bu kitabı satabilecek olan veya ödünç verebilecek olan bi pati yok mu?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
couper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Arkadasım o kıtap tukenmıstı sımdı ıkıncı baskı cıkardılar.Sımdı ıstersen sanırım bulabılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bugünde baktım yoktu ama:) ne zaman cıktı 2. baskı biliyor musun?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 netten de satın alabilirsin. ideefixe, yenisayfaya falan bak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 evet dun aldım kitabı sonunda 2. baskısı cıkmıs :) 1 aydır arıyodum. buraya yazdıktan 2 gun sonra buldum şansıma...[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar