incim_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 24 Aralık tarihinde bütün teknosa mağazalarında turuncu indirim olacaktır. Ürünler hakkında bilgim yok şu an. Bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 http://forum.paticik.com/search.php?6,author=267612,match_type=USER_ID,match_dates=0,match_threads=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 adam teknosa virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 teknosa'dan bir şey alacak kadar kafayı yemiş insanlar varsa şimdiden geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Teknosa'nın 2. kalite veya defolu mal sattığına dair bir inanç oluştu bende artık, fiyatları da zaten malum, uzak durduğum sayılı firmalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aente said: teknosa'dan bir şey alacak kadar kafayı yemiş insanlar varsa şimdiden geçmiş olsun. katılmamak elde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 "Tatar Ramazan" said: Teknosa'nın 2. kalite veya defolu mal sattığına dair bir inanç oluştu bende artık, fiyatları da zaten malum, uzak durduğum sayılı firmalardan. abim 1 sene teknosa da calıstı,dedigi tek şey teknosa dan ürün alan salaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bimex (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 teknosadan ne aldıysam 2ci ayını görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 500 liraya ps3 satılcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ps2'dir o aslında, ambalajı değiştirmişlerdir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 500liraya ps3 var ondan çok 1200tlye 94 ekran 3d led tv var samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 broşürü varmı nette indirimli ürünlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 teknosanın indirimi piyasa fiyatı zaten asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 1300tlye 94ekran 3d led tv var mı lan piyasada sdfsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Dartanian said: 1300tlye 94ekran 3d led tv var mı lan piyasada sdfsada oha bu hakkaten iyiymiş asdasdf alınır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 al da bozuktur zaten o kesin ahaha. r bandı üründür ya da. yani teknosadan alıyorsan ya bozuktur ya bozulacaktır ve asla değiştirmeyecekler en iyi ihtimal mahkemelerde süründüreceklerdir. benim teknosam işini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 teknosadan sadece 40 yaş üstü amcalar ve 30 yaş üstü kadınların alışveriş yaptığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 aente said: teknosa'dan bir şey alacak kadar kafayı yemiş insanlar varsa şimdiden geçmiş olsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ginaly said: teknosadan sadece 40 yaş üstü amcalar ve 30 yaş üstü kadınların alışveriş yaptığını düşünüyorum. Şu an gerçekleşiyor cidden, bir grup kendinden habersiz daha da kötüsü başlarına geleceklerden habersiz insan güruhu Teknosa'da kuyruktalar, emekli maaş kuyruğundan beter durum. Peşinen tanrı yardımcıları olsun ahafdsgha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ben de tesadüfen farkettim bugün teknosaya girince. %30 indirim yaptıgı ürünü internetten arattım daha ucuza buldum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 gozume carpan tek indirim samsung netbook oldu,750 kusur dan 500 kusura dusurmusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ben gayette memnunum teknosadan. Daha bozulsn bisi cikmadi aldigim. Bir kez adanadan external hd almistim birine o hata verdi ama ankaradakinden 2 dakkada yenisini verdiler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 nerde ucuzsa ordan alcan teknosa daysa en ucuzu gider ordan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar