Kharon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Toplamda 300 sayfalik bir power point sunumunda arkada text yerine imaj olarak kullanilmis yazilari parse etmek icin basarili bi ocr yazilimi ariyorum. Simdiye kadar microsoft one note, birsuru online tool(hepsi cop), ivir zivir denedim. En son turkce metinlerde "tesseract" engine in iyi oldugunu okudum fakat maalesef o da fazlaca imaj uzantisi seciyor. ayri imaj png iken baska jpeg iken baska tif iken baska sonuc veriyor ki su haliyle is kolaylastirmaktan ote zorlastiran bir mevzu. Bu isle ugrasan/ugrasmis zamaninda OCR yazilimlari kullanmis ve tatminkar sonuca ulasmis arkadaslar nasil yaptiklarini paylasirlarsa memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 OmniPage süper. Zaten Nuance'ın yaptığı her şey çok iyi. Pahalı biraz ama bir kere ders kitabını tarayıp e-reader'a atmak için kullanmıştım, yapmıştı çok güzel. Para olduğundan bir lisans alacağım ama pek kullanmadığımdam önceliğini arttıramadım bir türlü. OmniPage kullan direk: http://www.nuance.com/for-individuals/by-product/omnipage/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 open source olsa pek guzel olurdu ama artik o kulvarda sansim kalmadi heralde. 1 kez kullanacagim programa da lisans parasi vermek.... ah vicdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Çok kullanılır aslında eReader olunca, ondan alayım diyorum ben. Bir kez kullanacaksan bir trial bulursun Abbyy'den filan. Alacaksan en iyisi bu ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 CuneiForm var BSD lisansıyla. Onu bir dene istersen, Arch forumlarında epey iyi diyorlardı ama kendim bakmadım. Şimdi indiriyorum gerçi, ben de deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://www.abbyy.com.tr/products/document_conversion/pdftransformer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 torrent e sordum , bunlari bi dene dedi. "deneyecegim" omni insallah is gorur, kafayi yedirtti. abbyy de kenarda da internet siteleri o kadar basarisizdi ki programin basarisindan suphe duydum. oylesine bi etki. linux le de ugrasamayacagim su anda, son derdim o olsun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Cross-platform o dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 CuneiForm un library lerini kullanmisim, o da basarisiz oldu bi kac saat once. Sitesine girince hatirladim tekrar. artik ismi bile yabanci geldi oylesine sevmemisim. asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Abbyy aynı öyle, internet sitelerini görünce satın almak insanın içinden gelmiyor; amatörüm ben, dolandırıcıyım ben hissi uyandırıyor. Nuance gibi dev milyar dolarlık firmanın flagship'i varken gerek yok zaten. O da işini görmezse umudunu kes ama, daha iyisi yok. Abbyy ile ilişkişi bence Microsoft Office, Libre Office ilişkişine benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Abbyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 omnipage EPIC. tesekkur ederim. cok agir , cok sisman yazilim ama yemek dahi yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar