BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sevgili Forum, Okumak zorunda değilsin burasını. Bugün başıma gelen bir olayla ilgili yakınmaya başlamadan önce tiskindiğim bir insan türünden bahsetmek istiyorum: Garsonları/tezgahtarları aşağılayan insan müsveddelerinden... Biraz düşünün sizin de etrafınızda böyle insanlardan vardır. Onlarla ters ters konuşur sanki kendisi bir bokun laciverdiymiş gibi baronluk/baroneslik taslarlar. Bunların ekseriyeti ayın o günleri gelmiş olan kızlardır. Böyle evlenmemişlerinden falan olurlar hatta. İşte bu insanlardan nefret ederim ben. Olay şu: Bugün kafa dinlemek amaçlı bir kafeye gittim. Kahvemi söyledim ve paramı alan kızcağıza "Lavabonuz yok galiba, öyle değil mi?" dedim. Etrafıma bakınıp bir giriş görememiştim. O da bana olmadığını ve neden olmadığını söyledi. Ben de "Tamam ya. Ben niye olmadığını sormadım." dedim. Kız böyle hafif bozuldu ve özür diledi benden. Yani kıza "Çok konuşma." demiş gibi oldum. Ben de bir şey diyemedim. Kahvemi aldım oturdum yerime. Sonra boşları toplamak için geldiğinde hangisini alayım dedi ben de şunu alabilirsinizli sağolunlu falan bir şeyler söyledim tatlı tatlı ama döndü gitti. Şimdi ben bu kızcağızdan nasıl özür dileyebilirim? Ulan yeni de başlamıştı galiba orada çünkü yanındaki elemanla birlikte ilk defa görüyordum kızı. Üniversite öğrencisi falandır o da benim gibi. Amerikan filmlerindeki gibi gitsem konuşsam asılıyorum falan sanar mı acaba? Böyle yüklü bir bahşiş bırakmak geldi o kasadayken bir gün ama çok artistlik olur gibime geldi. Akıl verin olm. Laf olsun diye anket de koyayım bari. Bunu da okumak zorunda değilsin. Bu benim böyle bir hassasiyetimdir. Garson/tezgahtar ezdirtmem ve üç ayda bir kan veririm. Yani nasıl desem örümcekten korkmanın tersi gibi düşünün. Hıh bak oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 adamın derdi yok ya -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bir daha gittiğinde kıza güler yüz göster, teşekkür et vs. böyle alırsın gönlünü. özel bir ilgi gösterirsen yanlış anlaşılma olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kıza sor bir daha gittiğinde ' lavabo neden yok?' diye kız rahat rahat döksün içini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kız güel mi giderivar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 doğru yoldasın, kıza pislikmiş gibi davranmaya devam et. 2-3 gün sonra skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Rerore said: kız güel mi giderivar mı Tipik türk girl next door. Öyle kalabalıkların arasından sıyrılacak bir güzelliğe sahip değil. zaten konu kızın güzelliği de değil. Kalbini kırdım galiba. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 jaffa said: kıza sor bir daha gittiğinde ' lavabo neden yok?' diye kız rahat rahat döksün içini. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 BramStoker said: Rerore said: kız güel mi giderivar mı Tipik türk girl next door. Öyle kalabalıkların arasından sıyrılacak bir güzelliğe sahip değil. zaten konu kızın güzelliği de değil. Kalbini kırdım galiba. :/ adam alıcı gözle bakmış bile ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 git kahve iste, nasıl olsun derse sen ne öneriyosun falan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OeuDNaPRi7Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Yapmamaya özen göster ama bu konuya da canını sıkma be, kız şuan unutmuştur ve erkek arkadaşıyla 1er kahve içiyolardır. Lavaboyu arıyo da olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kaba olmuş öyle davranman ama yapacak bir şey yok, bir daha gittiğinde kibar davran hatta için rahat edecekse "o gün öyle dediğim için kusura bakmayın, canım sıkkındı" de yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 pekiyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bitmiş gitmiş olay yok nasıl özür dilesem bilmem ne otobüste ayağına bastığın adamı özür dilemek için kovalamak gibi birşey.Heee kız güzel dur yazayım diyorsan onun için ayrı konu açacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ona küçük lavabolar yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kıza küçük boklar at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 AHAHAHUDHASJFHSKDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bidahakine güleryüzlü olursan kız anlar zaten. özel olarak bir şey söylemene gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ona sevgi sözcükleri mırılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 olabilecek tüm garson kırgınlıklarının önüne geç ve cafeye lavabo yaptırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 madem hassassın insan ilişkilerinde, neden kaba davrandın? yeterince hassas değilsin demek ki! kendini yanlış tanımlıyor olabilir misin? niye bir insan hiç tanımadığı birine bu tür bir cevap verir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 canımız sıkkınken hepimiz lavabonun yerini sorabiliriz olur böyle şeyler insanlık hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 fede said: kıza küçük boklar at ahuhuhununaazagahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 elin fakirinden ne özür dilicen ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar