Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canım Sıkkın Biraz

BramStoker

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Forum,

Okumak zorunda değilsin burasını.

Bugün başıma gelen bir olayla ilgili yakınmaya başlamadan önce tiskindiğim bir insan türünden bahsetmek istiyorum: Garsonları/tezgahtarları aşağılayan insan müsveddelerinden... Biraz düşünün sizin de etrafınızda böyle insanlardan vardır. Onlarla ters ters konuşur sanki kendisi bir bokun laciverdiymiş gibi baronluk/baroneslik taslarlar. Bunların ekseriyeti ayın o günleri gelmiş olan kızlardır. Böyle evlenmemişlerinden falan olurlar hatta. İşte bu insanlardan nefret ederim ben.

Olay şu:

Bugün kafa dinlemek amaçlı bir kafeye gittim. Kahvemi söyledim ve paramı alan kızcağıza "Lavabonuz yok galiba, öyle değil mi?" dedim. Etrafıma bakınıp bir giriş görememiştim. O da bana olmadığını ve neden olmadığını söyledi. Ben de "Tamam ya. Ben niye olmadığını sormadım." dedim. Kız böyle hafif bozuldu ve özür diledi benden. Yani kıza "Çok konuşma." demiş gibi oldum. Ben de bir şey diyemedim. Kahvemi aldım oturdum yerime. Sonra boşları toplamak için geldiğinde hangisini alayım dedi ben de şunu alabilirsinizli sağolunlu falan bir şeyler söyledim tatlı tatlı ama döndü gitti.

Şimdi ben bu kızcağızdan nasıl özür dileyebilirim? Ulan yeni de başlamıştı galiba orada çünkü yanındaki elemanla birlikte ilk defa görüyordum kızı. Üniversite öğrencisi falandır o da benim gibi. Amerikan filmlerindeki gibi gitsem konuşsam asılıyorum falan sanar mı acaba? Böyle yüklü bir bahşiş bırakmak geldi o kasadayken bir gün ama çok artistlik olur gibime geldi.

Akıl verin olm.

Laf olsun diye anket de koyayım bari.

Bunu da okumak zorunda değilsin.

Bu benim böyle bir hassasiyetimdir. Garson/tezgahtar ezdirtmem ve üç ayda bir kan veririm. Yani nasıl desem örümcekten korkmanın tersi gibi düşünün. Hıh bak oldu böyle.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...