coamenel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hacım malzemelerimiz bir paket krema bir paket labne peynir (eğer maskarpon bulabiliyorsanız daha iyi eskişehirde bulamadığımdan labne kullanıyorum ben) pudra şekeri kahve kakao ladyfinger - kedidili bisküvi ben likör yerine fındık şurubu koyuyorum önce kremayı kabartana kadar çırpıyoruz daha sonra bir buçuk çorba kaşığı pudra şekerini ekleyip yedirene kadar çırpıyoruz sonra labneyi ekleyip folloş olana kadar çırpıyoruz üzerine biraz fındık şurubu ekleyip onuda yediriyoruz. bir tabakta kahveyi kaynar suyla eritip soğuttuktan sonra bisküvileri bir iki saniyeyi geçmemek kaydıyla kahveye batırıp çıkarıyoruz ve bardak tabak düdüklü tencere artık neyle servis edeceksek ona yerleştiriyoruz daha sonra bunu çırpa çırpa bir hal olduğumuz tiramisuyla dolduruyoruz üzerine kakao ve isteğe göre çikolata rendeliyoruz dolaba atıyoruz. yarım saat bir saat dinlendikten sonra patlatabilirsiniz arkadaşlar afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://blog.idealsohbet.com/wp-content/uploads/2010/04/ugur-dundar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 reyou said: http://blog.idealsohbet.com/wp-content/uploads/2010/04/ugur-dundar.jpg niye yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Tatlıyı bilmem de, kedin çok tatlı çıkmış fotoda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Hacım üstüne kakao serp, bi de benmaride çikolata kalıbı erit dekor yap, bardağın üstüne çak. HAdi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar