NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Evde merdiven var diyerek gizliden gizliye ben zenginim pis fakirler mesajı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Apartmanda oturup topu merdiven boşluğundan salıyor da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 DynamicK said: benim de iki kedim var süperler valla. erkek olanın ufak topu var merdivenden aşağı atıyorum yakalayıp getirip ayagımın dibine bırakıyor. :) pek bi eğitim de vermedik hani kendi kendine öğrendi hayvan. erkek olan hiç üşümüyor zaten uzun tüylü. dişi olan siyam sürekli donar vaziyette. ikiside aşırı düşkün bize. insan gibiler. iyiki edinmişiz yani. eskiden sadece köpek isterdim şimdi gayet mutluyum iki kedi ile. hanım köylü olmanın ilk işareti eve kedi almak dyna kelim ben testesteron taşıyo bünyeden gelinen nokta bu iki kedim var bravo yengeye muma cevirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hohohoyt :) bone valla yer olsa iguana ve 1 tane de doberman alcaz da yer yok be. evin girişi aşağıda merdivenle çıkıyoruz ilk kata. ingiltere'de evler genelde böyle. 2 katlı bahçeli ev. zengin falan değiliz daha vurmadım lotoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 DynamicK said: benim de iki kedim var süperler valla. erkek olanın ufak topu var merdivenden aşağı atıyorum yakalayıp getirip ayagımın dibine bırakıyor. :) pek bi eğitim de vermedik hani kendi kendine öğrendi hayvan. Benimki dişi ve top yerine boş sigara kartonuyla yapıyordu aynı şeyi. En son yatağın altında 30 küsür tane karton bulunca, direk çöpe atmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar