Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere Version

Chedipe

Öne çıkan mesajlar

said:
Kerhuzad, 10 Ekim 2004 13:07 tarihinde demiş ki:
hımm bazıları 1.0 serisinden hoşlanıyor aos desteklediği için ama genelde 55i seviliyor revision serisine alıştığımızda en iisi revision olucak herhalde bizim için

Hayır AOS destekledigi için hoşlanmıyoruz, 55i den 10 kat daha esnek oldugu için hoşlanıyoruz :) Hem skillerin %80 i mudahele etmeden çalışıyor bize süslemek kalıyor :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

Bence 1.0 serisi her açıdan daha iyi ancak client sorunu cıkardıgı için 1.0 surumlerinde 2.0.3 gibi eski clientlari kullanıp sadece second age oynatamıyorsun AOS zorunlu gibi birsey olmus.Bu yuzden talep az.AOS oynatcaksam RUNUO dururken neden Sphere ile ugrasayım diye dusunuyor insanlar ve haklılarda.

Site bende de arada oluyor neden bende bilmiyorum bi iki refresh atıyorum duzeliyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

euheu hade len sen ilk üçü kimseye bırakmazsın sen bi makinaya 3000 küsür virus bulaştırmış adamsın hehe ayrıca ben sorunu buldum download programıyla 280 mb lik bi dosya indiriyorum o bütün bağlantımı emiyor o yüzden resimleri falan açamıyor msn açamıyorum düşün artık[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...