Chedipe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ARkadaslar Selamlar. Sorun Yaratmıyan 55i İle Scp Icerigi Aynı Olan Yenı Bır Sphere Versıonu Varmı? Eger Yok Ise En Kullanıma Uygun Olanını Ve Sorunsuzunu SOlıyebılırmısınız ¿[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 babadan kalma yadigar 55i iyidir[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 şu an için üzerinde hiçbir oynama yapmadan sorunsuz olarak 55i nin scp leriyle kullanabileceğin bi versiyon çıkmadı sanırım.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ben Direk Oynama Yapmadan Calı$sın Istemiyorum. Oynama Tabiki Olucak Ama Yakın Bır Version varmı Diye Sordum. Yinede Tskkur Ederim Arkadaslar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4bozo4 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Evet cok guzel bı noktaya degınmıs arkadasımız henuz boyle bı versıyon yok sanırım bende bı soru sorucam madem topic acılmıs su ana kadar yapılmıs en kalıtelı en guzel en hos sphereserver versıyonu nedır yada cıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hımm bazıları 1.0 serisinden hoşlanıyor aos desteklediği için ama genelde 55i seviliyor revision serisine alıştığımızda en iisi revision olucak herhalde bizim için[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4bozo4 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 saol kerhuzad bu versıyonlar hakkında turkce dokuman bulamayız demı? en yenı surum hangısı ? ha bıde 0.56 ıcınde dokuman nerden bulabılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 0.56 daha cikmadiki dokuman bulasiniz.. :) ama 55R serisi dokumanlarini istiyorsaniz http://sphere.emuresource.com..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4bozo4 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 pekı en yenı sphereserver surumu nedır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 en yeni r4.0.2 bildiğim kadari ile birde r3rc3 bence en güzeli r402 ;)[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 en yeni versiyon yani download edebildiğimiz 4.0.2 download etmek istiyorsan http://senic.roots.gen.tr/uo/ adresine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4bozo4 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 saol demekkı en ıyısı 0.55R4.0.2 Saol ya ama bu versıyondada amma cok hata varya bırısını halledıyom oburu cıkıyo senın msn varmı oradan konussak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ne gibi hatalar? büyük ihtimalle herkesin forumlarda sorduğu hatalar olacak arama yaparsan hepsine çözüm bulacaksın.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 1.0[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4bozo4 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 1.0 ın lınkı varmı sende larethian_? ha bıde uobrasil kapandı mı acamıyomda acabılen varsa lınkını verebılırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 www.sphereshards.com adresinden en son sürümü bulabilirsin...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 1.0 İyidir Onu Kulan Bence Kaliteli?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Kerhuzad, 10 Ekim 2004 13:07 tarihinde demiş ki: hımm bazıları 1.0 serisinden hoşlanıyor aos desteklediği için ama genelde 55i seviliyor revision serisine alıştığımızda en iisi revision olucak herhalde bizim için Hayır AOS destekledigi için hoşlanmıyoruz, 55i den 10 kat daha esnek oldugu için hoşlanıyoruz :) Hem skillerin %80 i mudahele etmeden çalışıyor bize süslemek kalıyor :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 55r serisimi 1.0 serisimi daha ii? Bu arada arkadaşlar bişey oldu ve sayfalarda sadece yazıları görüyorum bannerları resimleri falan göremiyorum berbat bir görüntü var yardım edebilecek varmı?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bence 1.0 serisi her açıdan daha iyi ancak client sorunu cıkardıgı için 1.0 surumlerinde 2.0.3 gibi eski clientlari kullanıp sadece second age oynatamıyorsun AOS zorunlu gibi birsey olmus.Bu yuzden talep az.AOS oynatcaksam RUNUO dururken neden Sphere ile ugrasayım diye dusunuyor insanlar ve haklılarda. Site bende de arada oluyor neden bende bilmiyorum bi iki refresh atıyorum duzeliyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bende sanırım explorer göçtü yaff hangi siteye girsem böle resimleri bannerleri göstermiyor sadece yazıları gösteriyor başka bişey gösterdiği yok ne kadar kötü bu iş ya[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ya kendi bağlantından ya da TT-Net teki bakımdan kaynaklanıyordur.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bağlantıdan değil ttnetden olduğunuda sanmıyorum çünkü cafedeki herkesin bağlantıları normal benim makina kafayı yedi sabahdan beri download ediyorum :)[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bak ona inanırım işte. Makina çökertmede 1. ben 2. sen ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 euheu hade len sen ilk üçü kimseye bırakmazsın sen bi makinaya 3000 küsür virus bulaştırmış adamsın hehe ayrıca ben sorunu buldum download programıyla 280 mb lik bi dosya indiriyorum o bütün bağlantımı emiyor o yüzden resimleri falan açamıyor msn açamıyorum düşün artık[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar