Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 şu anda baya bi pahalı 60gb olanı bile 250 küsür tl imiş ama mekanik sabit disklerden 4 kat hızlılar ve ses yok, acaba intel smart response özelliği olan bi sandy bridge anakart ile mekanik hd le beraber kullansak olurmu? Bu anakart en çok kullanılan dosyaları ssd ye otomatik atıyormuş ve genel yükleme performansını baya bi yükseltiyormuş sistemin... mesela bf3 ü bu drive ile kullanmak çok süper olmazmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Çok farklı fikirler var bu konuda. 1 tane 60'lık SSD'yi sistem diski olarak kurmak en mantıklı iş, süper farkediyor açılış/kapanış hızı sistemin. Ek olarak extract/install tarzı herşey çok daha hızlanıyor. SSD'yi SRT aracılığıyla cache olarak kullanmanın farklı faktörleri var. Sadece tek bir MMO oynuyorsan mesela harika ama birden fazla oyun oynuyorsan ve oyunlar arasında sürekli geçiş yapıyorsan çok da yararlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 peki dosya güvenliği olarak iyimi sistem yükledikten sonra çökme riski falan ?? zaten 1 ya da 2oyun oynuyorum en fazla bi mmo birde bf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ben de macbook pro'ya dvdrom'u cikarip 128Gb SSD ekleyip onu start-up disk olarak kullansam yirtilir miyim diye merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 şöyle bir demeç buldum ama bi bakınız SSD diskler yorumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 SSD üreticilerine ve controllera göre değişiyor. Kimi Sandforce kullanıcıları BSOD alıyor oyun oynarken falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bsod nedir abi? aydınlat plz 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 mavi ekran hatası. Sandforce controllerlı (OCZ Vertex 3 mesela) bazı SSDlerde sıkıntı yaşayan vardı benim aldığım dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 fixlendi sanirim o yeni firmware le. 120 ssd var win7, sw tor, wow yuklu 30 gb kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 birde bu drivelarda ısınma sorunu olmuyor dimi benim yaşadığım yer baya bir sıcak oluyor yazın, antalyadayım da... söylemesi ayıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 SSD cok fark yaratiyor, aldiktan sonra SSD'siz pc ler omur torpusu geliyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 1 tb bi harddisk almayı düşünüyodum,fiyatları görünce 120 lik bi ssd alayım diyorum,windows'u ona atayım 1.5 tb da depolamam var.fark ne kadar olur? windows 10 saniyede falan açılıyo dedi arkadaş ne kadar doğru bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 modemle ayni anda aciyorum pc'yi. masaustu internet gelmeden hazir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ya boyutlar çok küçük. ya imkanları var ama yavaş yavaş sömürüyolar ya da büyük boyutlusu için teknoloji yok diyecem de bu ihtimal zayıf işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Darqainu said: Ben de macbook pro'ya dvdrom'u cikarip 128Gb SSD ekleyip onu start-up disk olarak kullansam yirtilir miyim diye merak ediyorum. 120gb corsair f serisi kullaniyorum ben. Cdromu sökup optibay ile yaptim. Birincisi acilis kapanis extract falan acaip hizlaniyo. User dosyalarim(muzik video zart zurt) hep hdd uzerinde. Sistem ve hizli olmasini istedigim seyler ve programlar ssd uzerinde. Cok farkediyo, ciddi diger macler falan bile yavas gibime geliyo. En fazla 15 saniye icerisinde desktop'i goruyorum acilis tusundan sonra. Yalniz batarya suresi kisaliyo biraz. Beni hic yariyolda birakmadi henuz. Hala 4 saate kadar rahatlikla kullaniyorum cok kasmazsam makinayi. Tavsiye ederim. Biraz lukse kacmaya kaciyo ama. Isin asli ben 240lik bitane alip 750lik bide hdd yapmak istiyorum. Aletin ustunde filmlerim, sahnedeki calisma duzenim, mobil studyom herseyim mac uzerinde ve cok rahat oluyo isin asli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Bullbird said: windows 10 saniyede falan açılıyo dedi arkadaş ne kadar doğru bu? ahaha yıllarca hddlere alışmış insanlar şaşkın. Bildiğin doğru o. Hadi 10 saniye olmadı 12 saniyede açılıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Korax pil omru kisaliyor demissin, cok dramatik bir dusus mu var? Bende tam tersinin olmasini bekliyordum. Bu ay ssd alip takmayi dusunuyordum bende mbp ya, en buyuk motivim mekanik aksamdan kurtulacagim icin enerji tuketimimim azalicak seklindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 korax baya buyuk sallamis icinde mekanik parca olmadigi icin ssd'ler %20 falan pil omrunu uzatiyo laptoptaki http://www.ehow.com/info_12184254_ssd-save-power.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 belki de sen, ne yazdigini okumadigin, veya anlamadigin icin oyle gelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi onlar anlik test yapmis ben ssd kullaniyorum 2 senedir hergun pil omrunu kesinlikle uzatiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Patriot Wildfire PW240GS25SSDR 2.5" 240GB SATA III Sustained Sequential Read: Up to 555MB/s Sustained Sequential Write: Up to 520MB/s tavsiyem bu olur ay sonu alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mr_Hand said: Bullbird said: windows 10 saniyede falan açılıyo dedi arkadaş ne kadar doğru bu? ahaha yıllarca hddlere alışmış insanlar şaşkın. Bildiğin doğru o. Hadi 10 saniye olmadı 12 saniyede açılıyo :P 12 snde açılmasından başka ne özellikleri var onu da bi söylersen şükela olur benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yazmışlar işte önceki postlarda yau. o kadar hızlı açıldıktan sonra gerisi pek önemli de değil aslında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 benim 10 yıllık pc dede win 10 sn de açılıyor 3-4dk da kapanıyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 60gb ucuz bişey alayım o zaman :P corsair force gt serisi baya övülmüş onu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar