tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu gece başlayacağım. bakalım korkutacak mı... sizce korkutur mu? korkan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yeniden yazmaya mı çalışacaksın? okuduğun kitap üzerinden hikaye mi yazacaksın? niye bunları soruyorum, çünkü karalama defterine açmışsın topiği. oyununu oynayacaksan seni ilgili sektöre alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 aa, kitaplarla ilgili topicler buraya açılıyor sandım ben. nereye açsak uygun olurdu bilmiyorum ama oraya taşınmasını rica ediyorum moderatörlerden. okuyacağım kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 o zaman çok da yanlış bi yere açmamışsın. cthulhu mitosunu okurken korktuğumu hatırlamıyorum ben, sanırım korkmak istemediğin sürece korkmayacaksın desem yanlış bir şey söylemiş olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ilk hikayeyi okuyorum da, aklımda bir kısa film çekme planı yatıyordu hep ve kendime de supernatural'ı temel almayı düşünüyordum. fakat ilk hikayeyi okuyunca, direkt bunu çekmeye kassam pek fena olmaz gibi geldi. çok hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 call of cthulhu derken hangi kitabı okuyıosun genelde hikayeler onlar korku anlayışı farklı ama çok yane öle değişik bi korku lsd kafası biraz what if gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://www.dr.com.tr/Kitap/Cthulhunun-Cagrisi/H-P-Lovecraft/Edebiyat/Roman/Fantastik/urunno=0000000066453 şu kitaptan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 direkt meskalin kafası zaten, bolca kullanmış adamlar zamanında. korkudan daha ziyade paranoya diyelim. bi de tekrar bi okumam lazım onu farkettim, hikayeler birbirine girmiş hafızamda hep. 7-8 tanesine ait detayları falan net hatırlıyorum, geri kalan hikayelerin isimleri vs. hep uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar