Highlife Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Şöle bol bol rp yeri geldiğinde pvp yapılan ölee skillerle uğraşmadan oynanabilecek bi server bilen varmı arkadaşlar
legandary Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 şu an için yok sanırım ama yakında bronx açıcak www.corbeau.gen.tr
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 skillerle ugrasırsın biraz yanlız corbeau da =)[signature][hline]St. James Park where the love begins..
legandary Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bol bol rp arada pvp deyince bende skill kasmaktan çok skillerin önemli olmadığı skill olmadanda zevk alınabilecek bir server arıyor sandım ve cevapladım :P
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Cok Guzel ServerlarBuraya Bak İstersen...[signature][hline]
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yukarda bi topic var sabit olan ona bak istersen arkadaş yazmış zaten[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yok işte ole dediğin gibi bir yer.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++
hektor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 skill kasmadan rp yapılan yer dark venue underworld var ama orayıda paralı yaptılar (level sistemli ama)
Highlife Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 en iyisi ben dönmiyim hiç ultimaya zamanında kasi, kas en iyisi ya daoc oynıyım yoda coh saolun yinede[signature][hline]Defianda me Dios de mi
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 coh oynama da :D[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bronx'un serveri açıldı. Eğer runuo serverlarına gireceksen gateway'de birsürü var araştırıp bulabilirsin.[signature][hline]Aldaron Venduss[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Öne çıkan mesajlar