Kalten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 2 gündür sabah login olmaya çalıstıgımda swtor sifremi kabul etmiyor resetleyip girebiliyorum sadece aynı sekilde origindede aynı saçmalık var. Origini resetlemeye çalıstım bugün gelen mailde baglantı linkine tıklayın diyor link filan yok. Hackleniyorum desem mailler duruyor wow acc duruyor sadece swtor ve originde bu salaklık var.Sitede maintance var sanırım siteyede giriş yapamıyorum.. Böyle bişey basına gelen yada duyan gören oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kabul etmiyor mu yoksa tekrar hemen hiçbirşey yazmamışsın gibi aynı sayfaya mı dönüyor? bana da oluyordu browser ile alakalı. he launcher'da oluyoras bilemem tabi orada problem yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Direk launcherde ve sitede sifre yanlıs gözüküyor iste ama ne oyuna girilmiş karkterlerle ne gizli sorular degiştirlmiş.SAdece sifre yanlıs diyor swtor ve originde. Bu bakım ne kadar sürecek sitedeki bi bilgilendirme yapmıslarmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Origin forumlarında gördüm her pc restar attıgında oluyormus bu olay salaklıga gel ya bide beni buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar