elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Kadir abi kartalla sarumanın kulesine yanaşır: - Saruman, köpek! tövbe edeceksin! eyüp camisine gidip tövbe edeceksin! yoru gandalftan özür dile! Bundan sonra da adın saruhan He bu arada O yuzukte kiminse verin ayıptır... abi yardı adam ya...[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 harbi ii ya :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bayılıyorum ben bu adama =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 anne seni çok özledim biliomusun?? :D:D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 MÜZEYYYYEEEEEEEEEEEEEEN!!![signature][hline]Hakanaka SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 :lol: :D :lol: :D[signature][hline]NoRmAl_KaN_EmEn_DrAqLa(youn istek üzerine :-p) [Bu mesaj canberk_666 tarafından 10 Ekim 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 HUahuahuahua ata demirer roxxor[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ata abimizle bozcaadadaki karizma fotoğrafımız :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt.Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 maeuhaeau[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bu eleman hep asosa geliyomuş. biz de gormusutk bi kere.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PekRule Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 koptum[signature][hline]Pek Ruleyim Pek Rulesin Pek Rule (bu benim) Pek Ruleyiz Pek Rulesiniz Pek Ruleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Lol ne diyonuz siz bu herifin yatı var Haziran gibi yata biniyor 3 ay çıkmıyor bira - balık - ızgara derken adamı yazı geçiriyor bu arada Emrah tripleri de güzel yapıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 geçen ata demireli akmerkezin onunde gördüydüm ayrıca bunun gibi Bellow un imzasındaki balrog gandalf geğiğide kaoarıo :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bana bak saruman Bu kuleyi yıkıp yerine cami yapacaksın Bundan sora bu topraklarda kan değil BUĞDAY yetişecek[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bu geyigi nerde yaptı.gosteride mi yoksa tv de falan mı?[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ata demirerin programi hangi kanal da [ avrupa yakasi haric ][signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 seviyoruz ata yı[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ata! Ata! sen bi numarasın ATaaaa *!kendini yırtma tribine girer* *!bayılır* ehühe güzel adam valla şaka bi yana biraz fazla kilolu ama zayıflamalı[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 aehaeh gusel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Casus robot yaptılar benim yerime koydularr benim elim ayağım tutuldu hiçbişi yapamadım aahahheyy .. Hheheh Süper Adam ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''[Bu mesaj RaVena tarafından 11 Ekim 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 eheh kadir abi palantirle elf hatunları taciz(motivasyon mesajları) ederdi orta dünyada yaşasa[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman [Bu mesaj Popeye tarafından 12 Ekim 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Motivasyon o, ne tacizi!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya adami bezdirmisiniz heralde, fotoda surati eksimis oole... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: n0body, 10 Ekim 2004 14:42 tarihinde demiş ki: Bana bak saruman Bu kuleyi yıkıp yerine cami yapacaksın Bundan sora bu topraklarda kan değil BUĞDAY yetişecek kjlglajdlsfljkjlkj a.k.a. kopma efekti... iptal oldum :lol: İzmire geldiginde Standup showuna gitmistim... O gece altıma iseyecek kadar guldugumu hatırlıyorum sadece :)[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 12 Ekim 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 heh esasen cüneyt arkın vs sauron replikleri kullansa daha da iyi olurmuş.. "kahpe mordor'un köpeği, kuleni başına yıkmaya geliyorum!!!" *!aragorn gazi bir savurur yeniden dövülmüş kılıcını, 10 uruk-hai kenara savrulur*[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar