elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Kadir abi kartalla sarumanın kulesine yanaşır: - Saruman, köpek! tövbe edeceksin! eyüp camisine gidip tövbe edeceksin! yoru gandalftan özür dile! Bundan sonra da adın saruhan He bu arada O yuzukte kiminse verin ayıptır... abi yardı adam ya...[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 harbi ii ya :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bayılıyorum ben bu adama =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 anne seni çok özledim biliomusun?? :D:D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 MÜZEYYYYEEEEEEEEEEEEEEN!!![signature][hline]Hakanaka SkyWalker
che Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 :lol: :D :lol: :D[signature][hline]NoRmAl_KaN_EmEn_DrAqLa(youn istek üzerine :-p) [Bu mesaj canberk_666 tarafından 10 Ekim 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 HUahuahuahua ata demirer roxxor[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ata abimizle bozcaadadaki karizma fotoğrafımız :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt.Fear.. Fear is my Ally!
Head Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 maeuhaeau[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bu eleman hep asosa geliyomuş. biz de gormusutk bi kere.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
PekRule Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 koptum[signature][hline]Pek Ruleyim Pek Rulesin Pek Rule (bu benim) Pek Ruleyiz Pek Rulesiniz Pek Ruleler
screamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Lol ne diyonuz siz bu herifin yatı var Haziran gibi yata biniyor 3 ay çıkmıyor bira - balık - ızgara derken adamı yazı geçiriyor bu arada Emrah tripleri de güzel yapıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 geçen ata demireli akmerkezin onunde gördüydüm ayrıca bunun gibi Bellow un imzasındaki balrog gandalf geğiğide kaoarıo :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)
n0body Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bana bak saruman Bu kuleyi yıkıp yerine cami yapacaksın Bundan sora bu topraklarda kan değil BUĞDAY yetişecek[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bu geyigi nerde yaptı.gosteride mi yoksa tv de falan mı?[signature][hline]kofte+piyaz
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ata demirerin programi hangi kanal da [ avrupa yakasi haric ][signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 seviyoruz ata yı[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ata! Ata! sen bi numarasın ATaaaa *!kendini yırtma tribine girer* *!bayılır* ehühe güzel adam valla şaka bi yana biraz fazla kilolu ama zayıflamalı[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear |
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Casus robot yaptılar benim yerime koydularr benim elim ayağım tutuldu hiçbişi yapamadım aahahheyy .. Hheheh Süper Adam ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''[Bu mesaj RaVena tarafından 11 Ekim 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 eheh kadir abi palantirle elf hatunları taciz(motivasyon mesajları) ederdi orta dünyada yaşasa[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman [Bu mesaj Popeye tarafından 12 Ekim 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Motivasyon o, ne tacizi!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya adami bezdirmisiniz heralde, fotoda surati eksimis oole...
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: n0body, 10 Ekim 2004 14:42 tarihinde demiş ki: Bana bak saruman Bu kuleyi yıkıp yerine cami yapacaksın Bundan sora bu topraklarda kan değil BUĞDAY yetişecek kjlglajdlsfljkjlkj a.k.a. kopma efekti... iptal oldum :lol: İzmire geldiginde Standup showuna gitmistim... O gece altıma iseyecek kadar guldugumu hatırlıyorum sadece :)[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 12 Ekim 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 heh esasen cüneyt arkın vs sauron replikleri kullansa daha da iyi olurmuş.. "kahpe mordor'un köpeği, kuleni başına yıkmaya geliyorum!!!" *!aragorn gazi bir savurur yeniden dövülmüş kılıcını, 10 uruk-hai kenara savrulur*[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Öne çıkan mesajlar