Konn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Eee konu yok galiba, aradim falan ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ahah nasil ayni anda actiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 garbage de vardı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ne biliyim ya, murphy kanunu iste tamda aklima geldi ulan simdi biri acar diye hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 buradan devam edelim... Galatasarayın en etkisiz ve yetersiz kalan yeri kanatlar emre çolak ve kazım takıma şu ana kadar katkıdan çok zararları var diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 harrykewell said: buradan devam edelim... gardas ganimca burdan devam ediyordu zaten had;fkhfda; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 baros-riera veta baros-engin şart adamlar otobüs çekti.barosta etkisizliğin zirvesinde doğal olarak.ha genel olarak atak yapamıyoruz tabi.ama engin gazıyla bişiler yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 katiliyorum, bide oyunculara yuk binmis son hafta ilk yarida seri sursun vs. hesabi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 simpsonı atması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hi hi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yahu bu kadar lakayit harcanır mı bu pozisyon terimin önce bu çocuğu adam etmesi lazım, sonra futbol öğretmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ne top kesti ya, haryan kaldım resmen 30 metreden alda at dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yani atması lazımdı tabi bu arada maçın başında verdiğimiz pozisyon tamamen servetin yuzunden semihen sonra tır gibi yavaş kaldı adam.vermediğimiz pozisyonlar verebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 nasıl tahammül ediyor bu kazım ve emreye hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 napsin abi adam, emre ciksa yerine giricek riera, kazim ciksa giricek adam yok, su an tahammul etmeyip napicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 helal olsun gence imzayı atmış bu belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 en azından birinin yerine baytarı , birinin yerine ceyhun gülselamı koysun bunlardan çok daha etkili olacağından şüphem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 evet, bence bu hamle yeterli olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 aldi engini emrenin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Spiker her akaminko dediginde su sahne aklima geliyo : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 noelciler kendini belli ediyor urfalı, melo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 dostum noel haftaya yanlisin olmasin? hatta 3 gune kadar baslariz kutlamaya biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 e tamam işte yarından itibaren başlayacaklar tatile nasıl olsa ibb maçında yok melo kırmızı görürse urfalı da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gokmencim mac 4 ocakta, ne diyosun anlamadim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar