Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 islam dünyası bu soruyla çalkalanıyor prof. dr. şemsi nabız'ın konuşması olay yarattı. özel bir üniversitede yaptığı konuşma sırasında namaz kılmayı putperestlik inancıyla benzeştirince olay çıktı. kendisiyle tartışan öğrencilere uzun uzun açıklamalar yapan nabız, düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen aynı şekildeki soruya "yani öyle bişey bence" diye yanıt verdi. bu adam nasıl profesör? diplomasını göstermesini isteyen bir gazeteciye bir seri dua okuyan nabız'ın, aslında hiç dua bilmediği allümallü bir şeyler uydurduğu ortaya çıktı. arapça bilip bilmediğiyle ilgili yöneltilen soruya "yani kendimi ifade edebilecek kadar" diyen nabız, kendisini parmakla gösterip gülen bir gazeteciye göz dağı verdi. senin altına sıçarım sinirlenen nabız, kendisini parmakla gösterip gülen gazeteciye "senin altına sıçarım" dedi ve ekledi "ya da belki sonra." ya da belki sonra bunu geçtik, ben mesihim "ben mesihim" diyerek salonu terkeden nabız, takma sakalını düşürünce olaylar büyüdü. sakal keçi kılından mı? evet öyleymiş olaylar evet olaylar büyüdü. önünü alamadık yani büyüdü büyüdü büyüdü, artık büyümez dedik gene büyüdü, çok büyüdü basına saldırı tutuklanarak idris cezaevine yollanan nabız, zafer işareti yaparak kameralara poz verdi. "yok ben japonlardan öğrendim" diyerek kendini savunan nabız, geçerken bizim yan binada çalışan muhabir arkadaşın omzuna vurdu ve ekledi "adettendir olm şans getirir" bu ne laubalilik? omzu mosmor olan muhabir arkadaşımız "bu ne laubalilik? eskiden bu memlekette saygı vardı" dedi. lasonil var mı? varmış, arkadaşın omzuna sürdük morluğu alır. herif 60 yaşında heriften dayak yedi la çok güldük.
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 en başta iyi güldüm, gülme seviyem giderek azaldı. sonunu bağlayamamışlar
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 alıntıdır şaka şaka ben bağlayamadım
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bağlayamamışlar edit: bağlayamamışsın
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 sen böyle bi adam değildin yavuz noldu
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 uyku düzeni bozulmuştu en son ondan galiba. bence alıntı bu
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Kaede said: sen böyle bi adam değildin yavuz noldu çok utandım sen böyle diyince
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bana böyle atarda yapmazdın eskiden
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bu nasıl profesöre kadar ciddi ciddi okudum sıkılıp topik değiştirecektim ki son anda jeton düştü ve farkettim. hemen sıkılıp topik değiştirdim tabi.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Kaede said: bana böyle atarda yapmazdın eskiden aga atarı haketmemişsin demek ki eskiden
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben çok güldüm ps: çoguykumvar zati gevşek bi moddayım dsf
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ayrıca atar yapsam heal gelmezdi şimdi skyrimde kendi kendimi heallıyorum rahatım
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 şurda atarın allahını yapıyorum amma çok böldünüz arkadaşlar
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bugün çok stresli bi gün atlattın şımart kendini yavuz. bunu hakettin.
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ehehehehe diye güldüm ama niye güldüm çünkü beynim burnumdan damlıyor şu saatlerde neden çünkü 8 saat boyunca c++ çalşmak insan sağlığına zararlı neden çünkü insan işi değil
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Lyvanna_Dolores said: bugün çok stresli bi gün atlattın şımart kendini yavuz. bunu hakettin. salih'i sinir ediyorum işte benim şımarıklığım da bu kadar, ama bi uyusam geçer senko said: qq
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Bu haberi yazanın tüm barmakları kuruyup dökülmüşmüş!!
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 senko said: ehehehehe diye güldüm ama niye güldüm çünkü beynim burnumdan damlıyor şu saatlerde neden çünkü 8 saat boyunca c++ çalşmak insan sağlığına zararlı neden çünkü insan işi değil bu daha komik çünkü gerçek
Öne çıkan mesajlar