Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

America's Army


Gunn

Öne çıkan mesajlar

Bu konuda açılmış bir iki başlık daha var ama son versiyon için yeni bi başlık açmak lazım diye düşündüm.

Öncelikle diğer threadde çok sorulan "nası download eticem?" tarzı sorulara kesin bi cevap: Oyuncu adlı dergide oyunun tam sürümü mevcut. Tavsiye edilir.

Aldım oyunu, marksman badge (sharpshooter'a kasmadım) airborne infantry (evet o halkanın içine atlayabiliyorsunuz) aldıktan sonra tanesi 40dk dan 4 derse girerek Field Medic badge aldım, en sonda oldu olacak diyip Special Forces trainingi aldım (20 senelik silah ve mühimmat manyaklığı bi işe yaradı) hemen söyliym, derslerde sub title yok ve ingilizceniz iyi değilse hiç kasmayın bile.

Yalnız şöyle bi sorunum var, online oyun arayınca çıkan serverlar 200-300 ping gösterse bile girdiğimde 9999 pingden başka bişey göremiyorum ve sanırım bu sebeple 2.dk da kickliyor. Benzerini yaşayan oldu mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de vesileyle son versiyonun grafik ve gameplay olarak farkları neler desem, çok şey mi istemiş olurum? :D

anladığım kadarıyla sharpshooter dışında uzmanlıklar konmuş
haliyle yeni haritalar ve oyun içi opsiyonlar da gelmiştir

bunlar dışında neler var? o çok eski forumda ilk gazı alıp oynadığımız versiyona göre grafikler nasıl? (sistem kaldırmayacaksa kasmayalım di mi)

bir de bu bahsi geçen dergi dışında nereden ediniriz
eskiden resmi sitesinden çekebiliyorduk sanırım americasarmy.com idi.[signature][hline][b]MetaLLordS member[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

download için mirrorlar
AA:SFAS (Downrange) v.2.1 Full (728 MB)

screenshotlar

Features:
said:
Authentic U.S. Army experience — Realistic depiction of the values, units, equipment and career opportunities that make the Army the world’s premier land force—continually updated to incorporate new occupations, units, technologies and adventures.
Realistic roles — Including Weapons Specialist (18B), Intelligence (18F), Engineer (18C), Communications (18E) and Combat Medic (18D).
Challenging Green Beret training — Complete training missions drawn from the SFAS process at Fort Bragg. Successfully complete SFAS and advance to Special Forces Qualification Course (Q-Course) missions to explore new Special Forces roles.
Intense Special Forces action — Intense Special Forces action — Experience multiplayer missions in simulated combat environments. Take part in missions that span the capabilities of a Special Forces detachment, including unconventional warfare, direct action, surveillance and reconnaissance and Combat Search and Rescue.
Detailed Special Forces equipment and military hardware — Building on the equipment available in America’s Army: Operations, America’s Army: Special Forces adds the M4 Carbine featuring the Picatinny rail mod system for attaching laser-aiming devices and sighting systems; the MP5SD6 Remington 870 shotgun for forced entry; the AT4, a shoulder-fired anti-tank rocket and the BDM, a shoulder-fired bunker demolition munition.
Accurate Soldier behavior — Players are bound by the laws of land warfare, Army values (honor, duty and integrity) and realistic rules of engagement as they navigate challenges in teamwork-based multiplayer force vs. force operations. Mission accomplishment standings are evaluated based on team effort and adherence to a set of values and norms of conduct.


[Bu mesaj arcane tarafından 05 Ekim 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grafikler ve gameplay aynı. haritalar da aynı haritalar ancak bazı haritaların SE ya da Special Forces tarzı versiyonları var. Anladığım kadarıyla badgelerinize göre açılıyor bu haritalar.
Eskiden mesela training biter bitmez Mout Kenna denen elektronik tüfeklerle (şu "o şimdi asker" de gördüğümüz tatbikat hesabı) bir tatbikat yapma zorunluluğu vardı, şimdi ise tüm haritalar açık gibi (badge'e göre)

ha bi de eskiden harita bittiğinde direk silahlar çıkardı (m16, greanade launcherlı M16, SAW ve sniper) herkes bitanesine istekte bulunurdu, şimdi biraz değişmiş, daha bi rütbesel olmuş.

Bu arada medic badge ve spec forces olmak isteyenler için baştan söyliym, 45dk kaybetmesinler: derslerde yanınızda gerçek bir kalem ve kağıt bulundurun ve not alın yoksa tüm dersi baştan dinlemek zorundasınız. Hele bi de spec forces'ın son testi var ki, sizi gece dağın ortasına atıyolar, gözcülere görünmeden 3 tane waypointe ulaşmaya çalışıyosunuz, baya zor, yavaş sürünme dışında herhangi bişeyde falan anında spot ediyolar.

Şu ping sorununu yaşayan çıktı mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet gunn ben de habire kickleniyordum, iki gün denedim hem resmi hem gayrıresmi sunucularla ve bıktım bıraktım sonunda.. toplam 45 sn filan oynayabildim ilk girdiğimde,gördüğüm kadarıyla oynanış ve grafikler eskisinin aynısı (ut2003 çıkaran makine hayli hayli çıkarır bunu) ama yeni karakter sınıfları var gördüğüm kadarıyla..

açıkçası training'lerin hepsini de baştan kasmadım, eskiden tutorial gibiydi oynanıyordu ama iki saat ingilizce ilkyardım dersi dinlerken daral geldi.. tutorial çekiciyken itici hale getirmişler ders gibi yapıp..

esasen hepimiz bir ara sözleşip belli bir sunucuyu bassak güzel olurdu şu kicklenme sorunu olmasa, fizboz'un beni ve kendini aynı anda patlattığı oyunun tadı damağımda halen.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ping sorunu çözülürse öyle bi olaya ben de girişirim valla.
bu arada cidden tutorial falan kasıcak sabrım yok, eskisinde bile baymıştım.direk er olarak bile akabilirim ortamlara hehe.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada, bende ping sorunu yok ama gene de kickleniyorum hemen.. 300 pingli yerlere filan giriyorum yani.. (ulen adsl olduk gene 300 pinglere kaldık, türkiye'de cs ve uo dışında sunucu kalmadı lol)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani 4 yıl önce unreal tournament oynayabiliyorduysam ve bugün ut2004 ile daha popüler olduğu halde oynayamıyorsam burada bir saçmalık var demektir. koca ülkede bir tane bile mi sunucu olmaz? hani popüler olmayan bir oyun istesem neyse de şu anda sanıyorum ortada hiç sunucu kalmadı cs ya da uo olmayıp ücretsiz olan.. (q3, sc filan varsa saymıyorum 6 yıllık oyunlar, server bozulana kadar çalışır kıytırık adsl ile bile)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen hala mainstream ile senin sevdiğin oyunların farklı olduğunu anlayamadın
mesela ut2004 türkiye de mainstream bi oyun diil.konunun içine etmeyelim, öğrenmek istiosan ayrı bi konu aç veya özel mesaj at, anlatayım, öğren.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada oyunun sitesine ve official forumlarına girip araştırdım biraz. bu kicklenme meselesi oyunla entegre olan punkbusterın kendini updateleyememesi sonucu gerçekleşiyomuş. isteyen varsa www.americasarmy.com dan forumlara girsinler direk bu konuda bi başlık var, pb yi nası update edeceğiniz anlatılıyor. Şunu da belirteyim, post atanların %70 i bu update'e rağmen sorunu yaşamaya devam ediyor (ben dahil). Neticede oyun motoru pb ile yeterince entegre olamamış. İnsanlar boş yere global ban (tüm punkbuster oyunlarından banlanıyolar) yiyolar ve basitçe "bize sormayın gidin punkbusterın yapımcısına mail atın" diyerek işin içinden çıkıyolar.
İkinci olay, ping ve bu pb update gibi olaylar için modemin markası bile önemliymiş. Mİllet orda modemlerini ve hangi portları açtıklarını (ben anlamam) falan söylüyolar diğeri de diyo ki "seninki motorola, bilmemkaç portunu açmıyo o, oynayamazsın oyunu". Gördüm, korktum.

Üçüncü ve en önemli olay: BU OYUNU AMERİKAN ORDUSUNUN GELİŞTİRDİĞİNİ kabul etmek. Yani CS gibi az takılıym sonra çıkayım değil, düzenli oynayıp bi kariyer yapmak önemli. Önce emirleri takip ederek takım lideri pozisyonuna yükselmeli, daha sonra takımı yöneterek mantıklı saldırı ya da savunmalar gerçekleştirmelisiniz. Oyunun sitesinde faq nin altında bulabileceğiniz gibi Amerikan ordusu tarafından hesaplarınız gözetleniyor. Eğer başarılı iseniz (kesinlikle frage falan bakılmıyor, sadece saha taktikleri, emir komuta zinciri gibi şeyler dikkate alınıyor) sizden oyununuzu izlemek için izin isteniyor, bu dakikadan sonra yaptığınız her hareket dikkatlice izlenip loglanıyor, sonuçlara göre Amerikan ordusunda Special Forces DAHİL olmak üzere bir kariyer planı sunuluyor.

Sam sende atmadan önce sol üstte punkbuster cart curt old version falan yazıyo mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle birşey gördüğümü hatırlamıyorum, zaten kontrol ederdim görseydim. esasen yeni denemiş de değilim, bu anlattığım 1-2 ay önce başıma gelmişti.. (adsl bağlatınca ilk yaptığım işlerden biriydi bunu indirip hevesimi almak ama hava aldım onun yerine :-p )

bende de zoom 4x 5551 var yani tam firewall zımbıtısı sorununa çattık demek.. :hmm: neyse bakarım bir ara..

ha bu arada o son dediklerin de oldukça ilginçmiş, adamlar süper bir yöntem bulmuş helal olsun.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya hoca tt netlen giremiyorum account şifremi flnda alamıyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada avaturk'ün ücretsiz america's army sunucusunun olduğunu farkettim, bir ara orada denemek gerek aslında.. hatta birbirimizin üzerinde deneyebiliriz.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...