Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

radeon 9800 sorunu

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

america's army i oynayabilmek icin fast write ve bir ozelligi daha kapatmam gerekiyor. bunun icin de "smartgart" isimli shortcut u calistirmam lazim. ama cift tikladigim zaman yarim saniye kumsaati cikiyo, sonra mouse yine bildiin pointer halini aliyo ama programin calistigi filan yok.

smartgart i nasi calistiricam :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Sosyal ağlarda paylaş

neden kapaman lazım anlamadım ama catalyst 4.9 sürücülerini yükle eğer yüklü değilse, bir de geliştirilmiş kumanda merkezi programı geliyor yanında..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

win xp var bende
//

sam, laptop oldugundan dolayi driverlari update edemiyorum, ati nin sitesinde eger laptopunuz varsa laptopun cd sinden yukleyin driverleri diyodu. o yuzden aa oynayamiyorum[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 10 Ekim 2004 07:46 tarihinde demiş ki:
laptop olduğundan dolayı driverları update edememek ne ola ki?

daha da güzeli asıl laptopları kesin update etmek gerekli

eger laptopun varsa, git laptopun sitesinden update al diyo, dell in sitesinde verilen update de zaten laptopun kutusundan cikan cddeki (yani simdi kullandigim).[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...