tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Server tipi: EU RP PvP Şimdilik serverda bulunan türk guildleri: Interstellar Corporation The HUN Empire Popülasyon olarak orta seviyede: http://www.torstatus.net/shards/eu General Chatte ingilizce dışında bir dile daha hiç rastlamadım. Çok fazla "I took an arrow in the knee" esprisi dönüyo ama sıkılırlar heralde. Moderasyon tepemize binene kadar server başlığı açmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 güzel server.geçen general chatte caps açık *MCIK falan diye küfür eden biri varı onun harici seviyeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yalnız population orda değil full :) her akşam bi yarım saat bekliyorum girmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Republic tarafında oynayan varsa beni ekleyebilir. Kutan nicki ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar