dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Avrupadan İstanbul'a yılbaşına gelen var mı? Telefonum geberdi, Samsung Galaxy Nexus HSPA almak istiyorum. Temasa geçin anında. Konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 2 haftayla kaçırdın yea, olabilirdi gayet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 avrupada genelde hatla beraber satıyorlar telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 unlocked ve abonelik olmadan satıyorlar yahu. alan olursa hava alanında çiçeklerle karşılayıp evine de bırakıyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ben italyada olmayacağım yılbaşı süresince (yarın yola çıkıyorum) turistik gezide olacağım sdf o yüzden benim alabilmem çok olası gözükmüyor ama bir tanıdık ispanyadan alıp kırdırmıştı mesela sanırım ispanyada bulamamıştı normal telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yıl başı için gelenler çoktan gelmiştir diğer gelenler tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yakına gelen var mı diye sorayım o halde sdfsdfdsf abi telefon zaten geberikti. şarj olmuyordu, hat almıyordu. kütükten hallice ve engizisyon döneminden kalma bir telefon kullanıyorum. esas telden de notlar vs den faydalanıyordum. bugün yetişmem gereken bi yere koşarken suyun dibine iniverdi!!!! artık daral geldi yani oldskool da nereye kadar yani. adam gibi bi tel almam lazım. yakın zamana gelen de olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 benim hatun bugün gidiyor kırismıs için, 2 ocakta dönecek. ama kendisi gavur, o pasaportla unlock ettirebilir misin telefonu türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 pasaport sorun olmaz. ben halledicem pasaport olayını tr'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 irlanda'dan getirtebilirim o zaman. fiyatlar falan nasıldır bilmiyorum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 500£ falan olması lazım. bir sorarsın nedir durumu, alabilir mi? unlocked gelmesi lazım tabii. yani hatta bağlı olmayacak şekilde işte. halledebilirim derse temasa geçeriz. msn'den falan da konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 tamam. bir kaç güne haber veririm fiyat nedir diye. irlanda da € geçiyor bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Ocak sonu şubat başı dönücem avusturya'dan 500 euro civarı bende bakıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 valla birinzden olmadı diğerinden alıcam o halde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 25inde geliyorum ben alamanyadan bakarim bi bugun fiyatlarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yakinda yapicam bole bi site ordan bi dolu adam bulurusn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 mulgear6 said: 25inde geliyorum ben alamanyadan bakarim bi bugun fiyatlarina ahanda budur! hem yanılmıyorsam anadolu yakasında bana da yakınsın sen sdf valla bar phone'lar sadece askerde vs kullanmak için üretiliyor sanırım bu devirde. deliriyorum.. iyi tarafı, numaralar içine sığmadığı için numaralara aşinalık başladı.. "aaa bu bilmem kim değil miydi??" diyorum telefon çaldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 satışa çıktı mı bu alet bulamadım internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 lan olm ben gidip geldim söleseydin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://www.google.de/nexus/ http://www.o2online.de/handy/smartphones2?o2_type=goto&o2_label=galaxy-nexus http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,,2963-_223596-0-11382;CNC-0,00.html ohne vertag gibi bişi dediği without contract demek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 579€ lan t-mobileda evet ohne vertrag kontratsız oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 $800 la burda da, yuh. razr istiyorum, ama o da verizon =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 çok pahalı lan o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 güzel valla. alabilrsen kap getir. havaalanında karşılayayım doğrudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar