hunterx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Riftci Yılbaşı Ödüllü Anketi'ne katılarak (1)Bir adet RIFT Standart Edition paketi kazanabilirsiniz... Ankete aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.riftci.com/forum/viewtopic.php?f=0&t=934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 rift zaten bedava degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 değil ama birkaç aya garanti f2p olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 F2p :D Beni güldürmeyin arkadaşlar rift aciklama yatti asla f2p yapmayacagina dayir bu kadar emegin boşa gitmeyecegine oynayan playerlerin bize yeterli olacagina dair ben hala rift oynuyorum ve gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oah adam bunu görüp kızmış, üye olmuş ve cevap vermiş. saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 tamam f2p olunca gelip bilemedim abi diye özür dilersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 f2p olmaz ama hakikaten bu kolay kolay, baya oturaklı bi mmo çünkü. hani ben de guildteki takıldığımız elemanlardan 2-3 kayıp verdik diye bıraktım yoksa gayet devam ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o zaman 2 3 yıla ben özür dilerim dasfghk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 WOW'da eninde sonunda F2P olacak ona bakarsan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 blizzard serverları kapatır hırs yapıp, yine de f2p yapmaz. Adamlar MOAR MONEY diye takılıyor resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 f2p baya para getirdigi icin f2p oluyo zaten oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Blizzard bide F2P takılan, iteme para bayılan tayfayı sömürecek daha dur sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 mail geldi, trion serverlarının databaseleri patlatmışlar. bu bir işaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 şifreleri değiştirin bence hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 triondan ne istemişler anasını satim. kendi halinde takılıyor adamlar. ama... belki? http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/Activision-no-longer-competes-with-Sony-or-Microsoft-but-with-Facebook-Kotick-says-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar