Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Fransız öpücüğü de yasaklanmıştır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Renault'da staj yaparım diye düşünüyordum, daha da yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 reno sempati ayağına alım yapsa süper olur he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Masquerade said: http://videonuz.ensonhaber.com/izle/fransiz-vekil-turk-mikrofonunu-gorunce-rol-kesti ccc ccc ccc Kadın niye bu kadar tırsmış ki? "Niye geçirdiniz o yasayı laaan!" diye tekme tokat gireceğini mi sandı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 NolaxThensbane said: reno sempati ayağına alım yapsa süper olur he Reno bursa bi iş yavaşlatsa fransız ekonomisi gg lan ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yok lan bir yığın proje var harıl harıl otomotiv hayvani haraketli bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Çatır çatır araba basıyolar da biri de çıkıp 15 tatilde üniversite stajyeri alıyorum demiyo arkadaş. Şu kurumsal firma kuralı bokuna gıcık oluyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 temmuzda bile almıyor serefsizler 15tatilde imkanı yok almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Neyse okul yeni bi sisteme geçti. 4. sınıfta 3 gün okul 2 gün çalışma olacak şekilde ayarlıyorlar. Çalıştığın süre de staja sayılıyor. İş yerlerini de onlar ayarlayacak. İster alsınlar ister almasınlar 15 tatilde sdf. Gerçi bi şekilde o iş de yatarsa direk staj yüzünden uzayacak okulum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 reno gibi büyük yerler dışında istersen ayarlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 O değil de bence Meksika'nın Ermenistan'ın Azerbaycan soykırımını tanıması güzel bir durum. Bizim yapmamız gereken de bu şekilde lobi kurup dayatmak değil mi? Yanılıyor muyum? Ayrıca işin BM ile alakası yok. BM sadece güçlü devletin kendi sözünü geçirebilmesi için kılıf. Bunu aklımızda tutarak bu işin aslında başka bir yönü olduğunu düşünmeliyiz. Ermeniler güçlenip lobi kurabildikleri yerde bu yasayı çıkarıyorlar. Yani bir çeşit adamlar için test bu. Bir ülkede kendisi için kanun çıkarabiliyorsa, o ülke onlar için açık pazardır. Ya da başka bir şey var bu işin altında. Göründüğü kadar basit olduğunu sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 fransız şarkısı dinlemeyerek ben de fransayı protesto kampanyasına başladım. http://www.youtube.com/watch?v=WgldGHu0WXA oh crap! >_< http://www.youtube.com/watch?v=Ik5Nh94v7EQ double crap! >_< bu iş olmayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar