di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 forgiver said: niye iş yapmasınki ben hep katatürk marka arabalar görüyorum everywhere Sakirt kafasi nasil oluyor diye merak edenlere kanli canli ornek iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 lan insanlar nelerle ugrasiyo ya, valla israf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 avustralya'da ermeninin birisi de türk kafası markalı tuvalet fırçası üretme izni almıştı. bu gavurlar bazen ayıp ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 italyanların yaptığı boru makinasının bir bölümüne de türk kafası diyorlardı di yine crt kafasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 italyada normal keza orda türk gibi sigara içmek falan gibi deyimler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 türk gibi sigara içmek nasıl oluyo dudağının kenarınamı koyuluyo nasıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yok çok sigara içmek için deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 balon said: Ardeth said: bence başarısız bir girişim. atatürkçüler sevdiği için almaz aşırı islamcılar sevmedikleri için almaz, normal islamcılar da sokakta dayak yememek için almaz anca belki cumhuriyet mitingine giden tiki nasyonalist kızlar ve oğlanlar alır Ben başarılıysa alırım. Kafasızın biri de tuvalet kağıdı falan yaparız biz de demiş. Öncelikle çöpten beynine bir beyin nakli yaptırabiliriz, organ naklinin hızlılıkla gerçekleşmesi için bir uçağı ben ayarlarım. valla bu ülkede Atatürkü ayağına mı giyiyosun diye dalacak insan çok ben söyleyeyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ahahah kaddafiden beter olur onu giyen adam bu ülkede onu söyliyim. Parçasını bulamazlar. Memlekette Atatürk'e puta tapar gibi tapan adam dolu. Memleketi geçtim forumda bile en az 10 tane çıkar tahminim. Hiç gerek yok öyle atraksiyonlara. Kimseye malzeme olmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 SeaGle said: Ahahah kaddafiden beter olur onu giyen adam bu ülkede onu söyliyim. Parçasını bulamazlar. Memlekette Atatürk'e puta tapar gibi tapan adam dolu. Memleketi geçtim forumda bile en az 10 tane çıkar tahminim. Hiç gerek yok öyle atraksiyonlara. Kimseye malzeme olmaya değmez. O tapanlardan biri benim haberin olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 E devlet töreni mi düzenleyiyim? Felsefesini anlamışsan np, istersen ibadet et. Felsefeyi kapmışsan zaten ayakkabıyla falan uğraşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 M Kemal Atatürk imzasını dövme olarak kullanmakla Atatürk marka ayakkabı giymek arasında hiçbir fark yok, çifte standart uygulamaya gerek yok, ikisi de yetolukta başa oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 http://markakurdu.net/img/urun/markakurdu-urun-markafoni1311057953-59-74.jpg meh http://galeri.uludagsozluk.com/8/katat%C3%BCrk_126012.jpg (td) http://galeri.uludagsozluk.com/58/katat%C3%BCrk_126011.jpg meh http://images.beyazgazete.com/resim/fotogaleri/38/k-ataturk-imzali-anka-323.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Sakirler 2 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 pardon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Haklisin. Sakirt olacakti o. Ataturk imzasi olayi insanlarin bir nevi tepkisi olarak basladi, oyle de devam ediyor. Ataturk markali ayakkabinin boyle bir olayi yok. Tam aksina bir nevi hakaret gibi duruyor. Iyi niyetli olduguna inanmiyorum. Hani bunun boyle oldugunu gayet iyi biliyorsunuz ama isinize mi gelmiyor da boyle sacma bir tarafa cekiyorsunuz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Atatürk imzası şuna döndü artık, http://img269.imageshack.us/img269/6564/imag0003fu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 haklısınız da, birisi böyle bir hareket yapıosa yani ne bileyim gidip gandhi diye bi ayakkabı falan çıkarıosa ben bunda art niyet ararım. Ha bedava reklam kampanyası gözüyle bakıcaklardır, bazıları "ahaha ayagımın altında" diyebilir bazılarıda "ahahah nasıl avrupalıların kıcına tekmeyı bastı bak tam olmus ayakkabı" diyebilir. Ama şu vardır, kendisini geçtim; Atatürk sadece Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik kullanılamaz. Bu soyad ona TBMM'ce verilen bir soyaddır. Yani, aslında aynı zamanda birleşik isim Atatürk. Direk bize referans var. ha umrumda mı? deil heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 İsteyen vücudunun istediği yerine Atatürk dövmesi yaptırsın da bunlar biraz afyon görevi görüyor insanlarda malesef. Göğsüne Atatürk dövmesi yaptıran adam ülkeyi kurtarmaya bir katkısı olduğunu düşünüp ondan mutlu ve huzurlu evine, yaratıcılık ve üreticilikten yoksun hayatına geri dönüyor üstelik kendini bilgi, kültür vb gibi şeylerle de donatmaya gerek duymuyor ( inecek o haçlı bayrağı kalenin üstünden diye bağıran güruhla denk bir güruh). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 di said: Haklisin. Sakirt olacakti o. Ataturk imzasi olayi insanlarin bir nevi tepkisi olarak basladi, oyle de devam ediyor. Ataturk markali ayakkabinin boyle bir olayi yok. Tam aksina bir nevi hakaret gibi duruyor. Iyi niyetli olduguna inanmiyorum. Hani bunun boyle oldugunu gayet iyi biliyorsunuz ama isinize mi gelmiyor da boyle sacma bir tarafa cekiyorsunuz bilmiyorum. sakirt huntermissin adeta, anında yerimi tespit edip yakaladın beni. değisik insan prototipleri ya, bayılıyorum. farklı düşünmeyi suç sayan, etrafta sürekli düşman arayan, kufrettigin sakirtlerin " biz olmazsak etrafta, ortalık bunun gibi insanlarla dolar " diye kucuk sakirtleri korkuttuğu tiplere benziyorsun eheh. ben Mustafa Kemal Atatürk e ait şeylerin şu şekilde kitsch olarak ifade edilmesine karşıyım, işte o üyeler : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 SeaGle said: Atatürk imzası şuna döndü artık, http://img269.imageshack.us/img269/6564/imag0003fu.jpg umut sarıkaya da şakirtmis :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ahaha fransızca only god can judge me efsaneymiş umarım birinin aklına only Atatürk can judge me falan gibi bir dövme fikri gelmez hiç bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Senin nasil hosuna gitmeyen seye karsi olma ozgurlun var ise, insanlarin da sevdikleri seyleri bu sekilde empoze etme haklari var. Yapan kisinin ne kafada oldugu cok onemli degil esasen. Boyle bir tepki olusmus ve kendince destek vermis. Ya da sadece sevdiginden yaptirmis farketmiyor. Neyse, siz ayakkabi ile imzanin farkini idrak ettiginizde devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 tamam işte ayakkabı olarak ifade etmek isteyenlere tükaka deme o zaman, onlar da öyle düşünüyorlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 alttaki başarılı yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar