ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 poopla said: release de oynayıp sonra bugüne kadar deactive accountlar _eur olmuş işte. benimki mesela evet çalıştı bu
poopla Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 chaosa gelin bari başlıyosanız. zealot var bende t1 takılıyorum. char name : student
poopla Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 poopla said: chaosa gelin bari başlıyosanız. zealot var bende t1 takılıyorum. char name : student destro olcaktı o ya chaos yazmışım
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Banada 14 gün free vermişler indiriyorum bakalım nasıl bir hale gelmiş oyun
rapper256 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 poopla said: release de oynayıp sonra bugüne kadar deactive accountlar _eur olmuş işte. benimki mesela release dediğin ne tam olarak? uyumluluk yapmaya gerek yok oyun zaten win7de sorunsuz olarak çalışıyor.
halbmonde Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben 2007 de baslmaıstım oyuna gecen hafta geri döndün. iyi bir pc ile zevk alırsın. bu arada f2p nedemek ?
halbmonde Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 poopla said: ahmedinejad said: benim çoook eski bi account vardı. girmeye çalışıyorum account name not found diyor. mthyc şeysinde. onun bi çaresi yok mu aynı sorun bendede vardı. support bilmemneye mail attım 2-3 saate döndüler verdiler şifreyi ama şifren aynıdır büyük ihtimal acc name ye _EUR ekle mesela ahmed se ahmed_eur bu arada uyumluluktan win 7 yapınca şifreyi kabuletmiyor bende. xp yapıp oynuyorum hep evet arkadaslar bnm name de halbmonde_EUR oldu. customer support uyeligin sana ait olduguna dair bir kaç soru soruyor sonra mail adresini guncellemeni istiyorlar. ardından ea den hesap acıyosun . actıgın hesabı mythic ile birlestiriyorsun. oyuna girmek için yeni olusturdugun ea sifreni resetleyip tekrar sifre olusturduktan sonra girebilirsin. ben resetlemedim 1 hafta bekledim.
Öne çıkan mesajlar