ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 poopla said: release de oynayıp sonra bugüne kadar deactive accountlar _eur olmuş işte. benimki mesela evet çalıştı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 chaosa gelin bari başlıyosanız. zealot var bende t1 takılıyorum. char name : student Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 poopla said: chaosa gelin bari başlıyosanız. zealot var bende t1 takılıyorum. char name : student destro olcaktı o ya chaos yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Banada 14 gün free vermişler indiriyorum bakalım nasıl bir hale gelmiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 poopla said: release de oynayıp sonra bugüne kadar deactive accountlar _eur olmuş işte. benimki mesela release dediğin ne tam olarak? uyumluluk yapmaya gerek yok oyun zaten win7de sorunsuz olarak çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
halbmonde Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben 2007 de baslmaıstım oyuna gecen hafta geri döndün. iyi bir pc ile zevk alırsın. bu arada f2p nedemek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
halbmonde Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 poopla said: ahmedinejad said: benim çoook eski bi account vardı. girmeye çalışıyorum account name not found diyor. mthyc şeysinde. onun bi çaresi yok mu aynı sorun bendede vardı. support bilmemneye mail attım 2-3 saate döndüler verdiler şifreyi ama şifren aynıdır büyük ihtimal acc name ye _EUR ekle mesela ahmed se ahmed_eur bu arada uyumluluktan win 7 yapınca şifreyi kabuletmiyor bende. xp yapıp oynuyorum hep evet arkadaslar bnm name de halbmonde_EUR oldu. customer support uyeligin sana ait olduguna dair bir kaç soru soruyor sonra mail adresini guncellemeni istiyorlar. ardından ea den hesap acıyosun . actıgın hesabı mythic ile birlestiriyorsun. oyuna girmek için yeni olusturdugun ea sifreni resetleyip tekrar sifre olusturduktan sonra girebilirsin. ben resetlemedim 1 hafta bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar