Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 çıkarma invulu. zaten immobility drivers subsystem olmadığı sürece normal webin pek bi faydası yok sana
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 o zaman invul ile yola devam diyoruz.Çok yönlü gemi,incursion ve ratting için de kullanabilirim bu güzelliği.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 incursion için kullandığım fitleri de vereyim ben direk. değiştirirsin istediğin gibi beğenmezsen. Shield Incursion, 2 Webs [Loki, Loki Shield incursion 2 webs] Tracking Enhancer II Tracking Enhancer II Republic Fleet Gyrostabilizer Republic Fleet Gyrostabilizer Republic Fleet Gyrostabilizer Federation Navy Stasis Webifier Federation Navy Stasis Webifier Republic Fleet Large Shield Extender Invulnerability Field II 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M Large 'Regard' I Power Projector 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M Medium Core Defence Field Extender I Medium Anti-Kinetic Screen Reinforcer I Medium Projectile Burst Aerator II Loki Electronics - Immobility Drivers Loki Defensive - Adaptive Shielding Loki Engineering - Power Core Multiplier Loki Offensive - Projectile Scoping Array Loki Propulsion - Chassis Optimization Hobgoblin II x5 Light Shield Maintenance Bot I x5 Armor Incursion, 3 Webs [Loki, Loki Armor incursion 3 webs] 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I Imperial Navy Armor Kinetic Hardener Imperial Navy Armor Explosive Hardener Tracking Enhancer II Republic Fleet Gyrostabilizer Republic Fleet Gyrostabilizer Tracking Computer II, Tracking Speed Federation Navy Stasis Webifier Federation Navy Stasis Webifier Federation Navy Stasis Webifier 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 425mm AutoCannon II, Republic Fleet EMP M Medium Anti-Explosive Pump I Medium Projectile Burst Aerator II Medium Trimark Armor Pump I Loki Electronics - Immobility Drivers Loki Defensive - Adaptive Augmenter Loki Engineering - Power Core Multiplier Loki Offensive - Projectile Scoping Array Loki Propulsion - Chassis Optimization Hobgoblin II x5 Light Armor Maintenance Bot I x5 armor fit de imperial navy hardenerlar yerine core-c type da alabilirsin çok pahalı değil onlar da.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 şöyle bir durum var, eğer buffer shield tanklı bir loki yapıyorsan, yapma onun yerine hurricane,cynabal ve vagabond daha iyi gemiler. En azından ucuz. min 100k ehp olmadıkça girişmemek lazım, ( solo olduğunu düşünüyorum, ve "loki tackled" anında bir sürü gemiyi çeker ). Armor tank dual web işe yarayabilir, 2x 1600 le ne kadar dps çıkarabiliosun onu bilmiorm ama. Vaga,huginn veya hurricane benzeri fitlere hiç girme. azıcık iyilik için boşuna çok fazla paran gidecek. Param olsa, aktif shield tank fitini denerim ben mesela. Bide ona faction taktın mı süper gemi çünkü, 100mb ab sayesinde scram yemeden rahatlıkla mwd hızında gidiosun, sig radiusun da patlamıo. 1 tane neut var ufak gemiler için e dps in var zaten az çok dronelarla ecm var zaten boostlerlar ve gerekli implantlarla ve iyi zamanlamayla o aktif tankı aşmaları için epey gemi gerekli. Highsectesin zaten, ya docklarsın ya gateten atlarsın.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 active tank yapacaksan purger rig neden onu anlamadım ben. 4k shield ve 24k ehp ye hiç bişey söylemiyorum bile bu arada
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 evet rigler hatalı onların yerine def. op solidifier olacak onların yerine, üstün körü takmışım onları. ehp ye bakmaman gerekiyor active tank söz konusuysa, şu anda eft de görünen sadece caldari navy sb taktığıunda( o kadar da pimplemeden ) düzgün bi boosterlar 831 dps i tanklayabiliosun. ha iice pimplersen 1000 e çıkarabilirsin bunu. http://c4mel.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=11553658 şunu yapmaya çalışıorm aslında
megetege Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Evet rigler biraz yanlış olmuş fakat eftdeki ehpnin zayıf gözükmesi falan 100mn ab ile güzel bir şekilde telafi ediliyo. Aktif tank bir loki ile buffer tank lokide alınır, buffer tank lokinin alamadıklarıda. Buffer shield tank logili fleetlerde güzel. Yada gank gemilerinde. Yani yüksek DPS ile o tankındaki zayıflığı telafi ettiği gemilerde. Pvpde 10mn ab de biraz yalnış. Yani mwd ye ne zaman ihtiyacın olacağı belli olmaz. Özet olarak, soloda aktif tank > buffer tank (Shield). ( Hala lokiyle pvp yapmana karsıyım o ayrı :) )
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi o tenguyla olur ama lokiyle o kadar efektif olmaz. tenguda olduğu gibi susbystemden bonus gelmiyor lokiye. bi de o kadar dps tanklayabilmesi iyi tabiki ama 4k shield çok düşük. 8-10k falan olsa eyvallah.
megetege Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Hangi bonus? Edit: Tengu kadar efektif olmama sebebi missile farkı olabilir. Onun dışında bir eksiği yok aslında. Ama buffer tank bi lokiyle gezip, yakalandığı ilk aktif sacrilige yada herhangi bir aktif tank gemiye patlamasından daha iyidir bence.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 said: Tengu Defensive - Amplification Node Subsystem Skill Bonus: 10% bonus to shield booster effectiveness per level
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Loki de shield boost bonusu yok defensive subsystemlerde, shield resist ve - sig radius var. active shield tank olayı tengu gibi değil o yüzden.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 zaten bi boka yaramaz loki ya :p. fleetler içinde iyi ama, kullanıyoruz biz. Zaten strategic cruiser, yani sonuçta cruiser ve herhangi bir hacten kendi alanında daha kötü olması gerekio. Abi sleipnir deneyebilirsin eğer shiny bi gemi istiosan, ya da metenin dediği gibi dual rep td'li stabber fleet issuelar var 2x cynabal aldığını iddia eden :p. Wolf al abi onun yerine, bütün cruiserlar engage eder, friglerde engage eder. Hatta bütün gemiler engage edicektir, http://c4mel.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=11549630 bak fitimde böleydi, hem yavaş deil hem patlatabiliosun bişiler hem artık dramlar nerflü. ( ordaki loki BB destekli instalock arty loki, 1 shot attı 0.1 saniyede kitleyip :p ) Ha rupture gelirse patlarsın herhalde hehe. Bellide olmaz, webi yoksa bişiler olabilir.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 megetege said: Hangi bonus? Edit: Tengu kadar efektif olmama sebebi missile farkı olabilir. Onun dışında bir eksiği yok aslında. Ama buffer tank bi lokiyle gezip, yakalandığı ilk aktif sacrilige yada herhangi bir aktif tank gemiye patlamasından daha iyidir bence. missile farkı oalyını anlamadım. tengu subsystemden gelen %50 shield booster bonusundan bahsediyorum ben. lokide yok bu. o yüzden active shield tank tengu gibi değil.
megetege Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ne yalan söyliyeyim o kadar da farkettirmiyo o bonus. Çünkü biri boost bonusu veriyo biri resist. Resistte aktif tankta çok önemli bi faktör. Ama dediğim gibi tek kötü yanı tenguya göre missile olmaması. Yoksa lokide hayvani bir aktif tank var. edit: Pimp fitlerde ortaya çıkıyo o biraz. Bide boosterın varsa. 30-40tan tutup sürekli full damageini verebilmen için öenmli missile. Böylelikle düşman sana tan dpste veremio uzaksın diye. Ayrıca tehlikeli bir durumda kaçabiliosun direk.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Aluriel said: Loki de shield boost bonusu yok defensive subsystemlerde, shield resist ve - sig radius var. active shield tank olayı tengu gibi değil o yüzden. bizim lokinin de neut ve droneları var ona bakarsan hem ecm hem neut! daha nolsun İşte tengunun missile olması neut ihtiyacını kaldırıo o güzel, bide td yemio. Bide uzaklaştım aman az vurucam derdi yok.
megetege Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Cidden Loki ile solo pvp gereksiz yani. Eve de solo pvp zaten zor olan bir şey, birde bunu dikkat çeken gemilerle yaparsan daha da zor. Dikkat çeken gemilerle yapacaksanda işinde uzman olman lazım :)
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Güzel bilgilendirmeler için teşekkürler.Bir tane de makul fiyatlı,aktif shield tank rica edebilir miyim?
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 e postladığım fitin düzgün rigli hali, bite booster faction fit onun dışındakiler t2.
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Evet çok sevgili arkadaşlar, Gemimi ratting ve incursion amaçlı kullanmaya karar verdim,pvp'de bu gemiyi kaybetmek şu an için üzer beni,megetege ve suark'a belki de gemimi kaybettirmeme yönünde verdiği tavsiyeler için teşekkür ederim.
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ne lokiymiş arkadaş bana da gönderin bi tane. ama gemi tutuyo beni.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 incursion için çok iyi seçim. legion ile birlikte nco blitz için en iyi gemi bence loki.
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 incursion için guide okuyorum,incursion yapacağım.Şu oyunda ilk defa gün yüzü göreyim para konusunda,bu da inşallah incursion ile olacak.1 saatte 100 mio yapılıyorumuş,kulağa harika geliyor,umarım patlamam..
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 patlamassın hacı öle patlancak bişi deil zaten, random grup buluosun ben t1 fit hype la bile buluodum, dual web lokiyle direk kaparlar. alakalı tank kanallarına gir, armor veya shieldsan hangisiyse işte. hatta direk armor yap süper buffer, bi mok olmaz heh. haa şeyler varmış, suicide blackbird fitleyip sisteme girip logileri jamleyen tipler varmış lol. Süper fikir aslında
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 o suicide olayı baya nadir. ben hiç denk gelmedim mesela. düzenli fleet yapan bi corpta değilsen incursion sistemindeki public kanaldan fleet bulmak yerine shield için "BTL pub" armor için ise "the ditanian fleet" ve "btl armor" kanallarını kullanabilirsin. yalnız saçma sapan işler yapanlar blackliste alınır bu kanallarda ve ileride tekrar fleete alınmazlar genelde. HQ site hiç bulaşmadım ben, genellikle vanguard ve arada assault fleetlere giriyorum. fleete ve sistemin ne kadar kalabalık olduğuna bağlı olarak vanguardlardan saatte 60-120m arası geliyor. guide için de bir iki kaynak vereyim istersen. http://incursions.nexsoft.de/?mode=guide&sid=1 http://incursionguide.wordpress.com/incursions-101/ http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=IncursionsReports
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 cumartesi günü 4-5 saat incursion yaparak billion yapabilirim belki.Bilgiler için teşşekürler.
Öne çıkan mesajlar