xxbar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Uzun zamandır hayalini kurduğum gemiye sahip oldum arkadaşlar.Sub skillerini kasıyorum şu an,sonra str cruiser skillini kasıcam.Çok keyifli bir gemiye benziyor.Cloak2 taksam mı diye düşünüyorum ama dps'den ödün vereceğim.Cloak şart mıdır lokiye?Loki kullanımı ve hedef gemileri,taktikler hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 PvP için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 pvp için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Tamam lokiyi sat cane veya stabber al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ahha onu demeye gelmiştim ya geçen ama bi tenguyla kapıştık, herifin flagshipiymiş sonrasında epey konuştuk kendisiyle. Tempest ve megathronla kapısıodu ıstasyon ustunde ( bizde aggro var tabi pirate ) ben cıktım absoyla. Baktım bi bok yapamıorm docklayıp rr neut phoonla cıktım. mega patlamıstı bu zaman ıcınde, tempesti tamır etmeye yoneldım tabi epey uzaktı. O sırada bunu scram+webledim. 2x neut bende var, tempest tada 2x neut var. Epey bi dövdük bunu, benim dronelar falan yalan oldu dock range gırmeye yoneldım.600 olsada adamda dps var ve tankını yatıramıorz ( armora ındırdık ama ). o sırada son bi gaz, overheatledim herşeyi, bir iki pest daha undockladı ve patlatabildik adamı. %10 armor falan kalmıştı bende. Sonra konuştuk, çok güzel neutladınız tebrik ederim falan dedi, cap boostlamaya zaman bırakmamışız (4 neut olsun o kadar ). Neyse ben adamın fitine baktım, hayran bi şekilde; http://c4mel.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=11553658 gidip belkide ben de bi loki yapabilirim dedim; Anafikir : 100mb ab olacak aktif tank olacak ve cap booster olacak fiyakalısından dps olacak dronesuz bu fit tabi shield boosterı caldari navy falan yapman lazım tam agzına layık olması için. ecm drone kullanabilirsin Ha tabi bu tengudan hala kötü sanırım, belki daha fazla dpsi vardır Bunun dışında, blackbirdle boostlanmış instapop loki gördüm. Wolfumu 0.001 saniyede kitleyip oneshot attı. Sonra, 2x1600 lüler var armor fleetler için, weblemede kullanılabilir. bide fleetboosterlar var. Ama bunlar dışında, pasif tank falan yapıcam diyosan, cane öneririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Neden öle dedin.Oyunda ilk defa rüya gibi bir gemiye sahip oldum cynabal'dan sonra.Ama patlarsa üzülürüm harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ne tarz pvp istiosun? soloysa üstteki fit işe yarayabilir highsecse 2x 1600 dene. Ama abi strategic cruiser adı üstünde, yani bi hedefin felan olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 solo empire pvp yapıyoruz.Shield passive tank düşünüyorum.Bu arada adamın fiti ben beğenmedim.Disruptor takıp,220mm koymuş,bence olmamış,yakın mesafe loki olmamalı,motorları durduğunda buffer değilse genelde matarlar iş yapamıyor.Web'de yok.Ben 2xlse veya 1 tane lse+ınvul olabilir diyorum...passive tank seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 xxbar said: Neden öle dedin.Oyunda ilk defa rüya gibi bir gemiye sahip oldum cynabal'dan sonra.Ama patlarsa üzülürüm harbiden. KBdan gördüğüm önce ucuz gemilerle pratiğini arttırman lazım. Cynabal Lokiden vazgeç. Hatta bak çift rep stabber fleet issue yap illa havalı bir gemi istiyosan :) Hem daha ucuz diğerlerine göre. Edit: Matarın motorları durduğunda buffer tankta işe yaramaz. Ayrıca solo pvp de aktif tank daha iyidir. Armor tank gemilerde buffer daha çok fark yaratıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Şu patch den önce probelanamayan fitli t3 lere ne oldu abi_? onu düzelttiler mi_? artık problayabilir miyiz onları_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 patchten 2-3 gün sonra denedim hala probelanamıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Guzel gemi ozellikle web bonus icin kullanirsan logistic pilotlarina guveniyosan her savasa gidersin yoksa yazik olur gemiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 warp distruptor + 220mm olmaz demişsin de niye öyle bişey söylediğini anlayamadım ben hala. immobility drivers ile web range 34km civarı oluyor. dual web olduğunu düşün bi de, istediğin rangede tutarsın adamı. shield yerine armor tank tercih edip, mid slotlara 2 web + warp distruptor + 10 mn AB yada alternatif olarak webifierlardan birini cap boosterla değiştirip 100 mn AB tercih edebilirsin. drone olarak da 5x EC-300 + 5x warrior II. silah olarak ise 220mm AC > 425mm AC. Artillery isterim diyorsan da 720mm kullan ama riglerden biri ACR olmak zorunda bu durumda. mid slotlardan biri de sensor booster tabiki. ama böyle olunca malesef ya warp distruptor gidicek yada weblerden biri, dolayısıyla solo için pek anlamı yok artillery tercih etmenin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bu arada illa cov op cloak istiyorsan range bonusu gidiyor silahların. null sec için interdiction nullifier ile birlikte düşünülebilir tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 xxbar said: solo empire pvp yapıyoruz.Shield passive tank düşünüyorum.Bu arada adamın fiti ben beğenmedim.Disruptor takıp,220mm koymuş,bence olmamış,yakın mesafe loki olmamalı,motorları durduğunda buffer değilse genelde matarlar iş yapamıyor.Web'de yok.Ben 2xlse veya 1 tane lse+ınvul olabilir diyorum...passive tank seviyorum ben. adamın fiti deil ki o, benim fitti. Adam tengu, 425 sığmadığından 220 takmıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 220mm takayım o zaman,425mm'nin trackingi çok zayıf.15-35 km'de 425'in işini yapabiliyorsa 220mm takayım.Bilgiler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 baya fail gibi ama bence o fit, hele rigler ve shield booster hiç olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi projectile scooping array varsa offensive subsystem olarak 220mm range gayet yeterli. illa shield tank olcak diyorsan dual web olayı yalan oluyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 dmc,2 gyro,1 trackine ench 2 lse,1 ınvuln,10mwd,warpdisrp. 5 tane 425,1 small nosf2 rigler:3 adet medium shied extender taktım.. 425'lerin yerine 220 takabilirim ve ınvul yerine web takabilirim.Bu tip bir kombinasyon düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 [Loki, a] Gyrostabilizer II Gyrostabilizer II Tracking Enhancer II Damage Control II Invulnerability Field II Large Shield Extender II Large Shield Extender II Republic Fleet 10MN Afterburner Warp Disruptor II 220mm Vulcan AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 220mm Vulcan AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 220mm Vulcan AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 220mm Vulcan AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 220mm Vulcan AutoCannon II, Republic Fleet EMP M 220mm Vulcan AutoCannon II, Republic Fleet EMP M Medium Energy Neutralizer II Medium Core Defence Field Extender I Medium Core Defence Field Extender I Medium Anti-Kinetic Screen Reinforcer I Loki Defensive - Adaptive Shielding Loki Propulsion - Fuel Catalyst Loki Engineering - Augmented Capacitor Reservoir Loki Electronics - Tactical Targeting Network Loki Offensive - Projectile Scoping Array Hornet EC-300 x5 Warrior II x5 illa shield olcaksa böyle bişey olabilir bence. ama özellikle solo için dual web + armor tank daha iyi olur gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 web istiyorsan tactical targetting networku immobility driver ile değiştirmen lazım ki 30km+ web olsun. öyle yapınca da 1 med slot gidecek. bi de 3 cdfe rig yerine 2 cdfe + 1 kinetic resist tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 lokum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 güzel fit abi.invul yerine web takıyorum ve 220mm takıcam 425 yerinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi 20k ehp gidiyor o invulu çıkarınca. değmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 invul çok güzel ehp veriyor,çıkarmak da istemiyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar