Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darth Varroni

EarS

Öne çıkan mesajlar

Tip süper lan, kesin Sith Master bu. Apprentice alır mı acaba beni?

Bu arada şaka bir yana, 4 çocuğu varmış, acıdım onlara böyle bir annem olabileceğini düşününce.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yani sen bi adamın suratına baktığında terörist ya da tecavüzcü olduğunu anlayabiliyo musun?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Sosyal ağlarda paylaş

Yani sosyal yaşam alanları içinde uyulması gereken kurallar vardır. Bu kurallar dine göre, kişiye göre belirlenmez.
Bence çok doğru, içinde 50 kilo bombayla sokakta gezen bi adam olmadığını nası bilicez..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 05 Ekim 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
Yani sen bi adamın suratına baktığında terörist ya da tecavüzcü olduğunu anlayabiliyo musun?

Hyır bilmiyorum. Ama oralarda eğer bir adam aranıyosa, bütün polislerde en azından bir robot resmi olur...[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 05 Ekim 2004 20:33 tarihinde demiş ki:
kadın haklı bence,sonuçta böyle bir yasa çıkarılması aptalca birşey.İnsanların inandıkları şeylere böylesine karışılması ayıp asıl.

İnsanlar sokakta çıplak gezebilir o zaman? Ama o da yasak, onun da cezası var. Ona da tepki göster o zaman?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

E o zaman polis her vatandaşın makatını kontrol etsin. Adamın patlayıcıları kıçına yerleştirmediğini nerden bileceksin ki?

İş olasıklıklara kalırsa , her giysinin bir açığı bulunur.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca buna saçma diyen, Atatürk'ün kılık kıyafet devrimine de saçma demiş oluyor. Hoş, Türkiye'de de göz göre göre uymuyor bu devrimin kurallarına insanlar, ama herkes göz yumuyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 05 Ekim 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
Hyır bilmiyorum. Ama oralarda eğer bir adam aranıyosa, bütün polislerde en azından bir robot resmi olur...

O zaman peçeliyi karakola götürüp bir kadın polise yüzünü açtırırsın olur biter.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 05 Ekim 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
E o zaman polis her vatandaşın makatını kontrol etsin. Adamın patlayıcıları kıçına yerleştirmediğini nerden bileceksin ki?

İş olasıklıklara kalırsa , her giysinin bir açığı bulunur.

Adam kafasını makatına mı sokacak? Robot resim dedi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Birde bir kişiye bağlı düşünmeyin. Etrafta yüzlerc olduğunu düşün. Bu kadına ayrıcalık olursa hepsine olması gerekir..
Her önüne geleni karakola götüremez herhalde. Mantıklı olun..
Bomba örneği, bunlardan sadece bir tanesi..
Başörtüsü taksa , hadi tamam bir derece.. Bu ne resmen kara kuşak ninja olmuş..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben burda (her ne kadar savunuyuyorum gibi görünse de) peçelileri savunmuyorum aslında. Benim savunduğum kıyafet özgürlüğü. Eğer insanlar sokakta mini etek & büstiyerle gezebiliyorsa , peçeli gezme hakları da olmalı. Aksi ayrımcılığa girer.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Aste, daha önce de dedim gerçi ama, çıplak gezmek isteyenleri de savun o zaman.

2- Atatürk ilke inkılaplarına aykırı.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Farklı şeyler? Nasıl yani? Senin bu kadının peçeli olmasına karşı çıkış nedenin nedir açıklar mısın?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Biri tamamen kapalı.. Yüzü gözü yok. Giymiş mage robe altınada fistan.. Bunun ne dinle, ne başka bişi ile alakası var. Serbest olan ülkeler var. Gitsin oralara. Hatta orda istesede çıkaramaz. Koparırlar kellesini...

Çırılçıplaklarla ilgili bir karşılaştırma yapsaydın hadi anlardım ..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Sosyal ağlarda paylaş

Penth : Peçe horgörülse de sonuçta bir kıyafettir. Dikkat ettiysen "Kıyafet Özgürlüğü" ni savunuyorum. Çıplaklığı neden savunayım ki?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...