Sotto Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Tamam bana göre abartı olması normal, komik bulmam da normal o zaman... Köydeki kadınla da alakası yok yani, hatta kendi çocuğunla hiç yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ne saygısız bir millet olduk, ne saygısız bir gençlik yetiştirdik? meydanlar dolusu insanlar ağlıyor, tv kanalları psikolog çıkartıp bunun ne manyakça bir psikoloji olduğunu anlatma yarışındalar. Çünkü kapitalist sistemde Maykıl Ceksın öldüğünde yüzbinlerin mateme bürünmesi normaldir ama kapitalist sistem dışı bir adamın kendi milletince sevilip sayılması manyakça davranıştır. Yersek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sotto said: Abi kusura bakmayın da, diktatörün arkasından kendi çocuğun ölmüş gibi ağlamak komik ne derseniz deyin. Gülmedim, ama abartı, abartıyı da sevmem. Köydeki kadının çocuğuna ağlamasıyla bunu bir tutuyorsan pekaziz, ona birşey diyemem. Bence baya baya alakasız çünkü... atatürk de dünyada yaşayan çoğuna göre diktatör diye anılıyor ama arkasından bütün memleket ve fazlası ağladı önyargılardan sıyrılın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ooo ilk anahtar kelime kullanılmış KAPİTALİZM oscar goes to.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Madem bu kadar hümanistsiniz Kaddafi'ye hatta ve hatta Hitler'e de ağlayaydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 agladik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kaddafiye ağladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kadafi ye üzülmüştüm ben gerçekten hakketimiyordu o sonu /problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Kaddafi'ye yapılanları görünce insanlığımdan utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kaddafi icin cocugumu kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kaddafi ölünce kendimi camdan atasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 qlrblrq said: Madem bu kadar hümanistsiniz Kaddafi'ye hatta ve hatta Hitler'e de ağlayaydınız? evet itin dötüne girdiğine göre problem sende sanırım edik: hitler'i kategori dışına aldım, malum öyle biri daha çıkmadı çıkamaz- adam kendi kategori dışı- kıyaslama bile yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 En çok da sen içerlemişsin be çocuğum. Nooldu Kaddafi'nin gizli fan kulübünün üyesi falan mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 axedice said: Tam olarak şöyle mi tepinmemiz gerekiyor pekaziz? http://www.youtube.com/watch?v=pSWN6Qj98Iw ZAHAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=J5556FD9njA ilkokul, ortaokul versiyonları fln da dolu bunların. atam sen kalk da ben yatam fln. çoğenteresan bi ülkeyiz cidden, kendi halimize bakmadan başkalarına bok atmayı çoğiyi biliyoruz. Ha bir de; önceki sayfalarda demokrağsi demokrağsi diye tepinilmiş. Allah hepimize Amerikan demokrasisini nasib eder inşaallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 cetintas said: Ne saygısız bir millet olduk, ne saygısız bir gençlik yetiştirdik? meydanlar dolusu insanlar ağlıyor, tv kanalları psikolog çıkartıp bunun ne manyakça bir psikoloji olduğunu anlatma yarışındalar. Çünkü kapitalist sistemde Maykıl Ceksın öldüğünde yüzbinlerin mateme bürünmesi normaldir ama kapitalist sistem dışı bir adamın kendi milletince sevilip sayılması manyakça davranıştır. Yersek tabi. Halki acliktan surunurken batiya el hariketi cekmek icin dunyanin en gereksiz otelini insaa etmeye calisan, komunist bir ulke ve kendi ideolojisi juche yani kendi kendine yetebilme iken dunyanin en pahalli kanyagina senede 2 milyon dolar odeye, ozel yaptirdigi trenlere helikopter ile kalamar ve istakoz servisi yaptiran kim reisin bu flamboyant hayat stilini cok sevmis koreliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lan bırakın insanları rahat rahat üzülsünler kayıplarına sonra girişirsiniz ideallerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 calimero...Boşuna almamışsın sen bu takma ismi. Atatürk öldüğü zaman milyonların günlerce ağlamasından rahatsız olan güruh hep olacaktır. Zaten aynı güruhun bu Koreli devlet başkanının ölümü karşısında halkının gösterdiği tepkiden rahatsız olması da anlamlı. Öyle ya, ideolojiler çağı geride kaldı. Ne manyakça durum lan bu?! Değil mi ya?! Adamın ölümünden önce tıpkı Saddam'a, Kaddafi'ye, halen Castro'ya, Chavez'e yapıldığı gibi aşağılamaların bini bir paraydı. Lan şimdi birileri fırlayıp beni bu adamların hepsini seven bir adammışım gibi algılamasın, yok öyle şey, tabii ki içlerinde saygı duyduğum liderler var, o ayrı. Ama söylemek istediğim sistemi yönetenlerin ve yönlendirenlerin kamuoyunu nasıl da başarı ile oluşturdukları. Yahu bari ölüsüne saygı gösterin. Yok adam aslında 1.55 m boyundaymış da topuklu ayakkabı ile gezermiş, yok 1 kez evlenmiş ama en az 3 kadınla birlikte olduğu biliniyormuş(çetele tutan kim?), en çok sevdiği film Rambo'ymuş, vs de vs... Heee...Bu küçük kızcağızın ağlaması ap ayrı bir tartışma konusu. Yine de içinde bulunduğumuz ortamda binlerce rahatsız edici görüntüyle karşılaştırdığımda beni en az rahatsız eden görüntülerden birisi herhalde bu küçük kızın "Atatürk öldü biliyor musun?" diye ağlamasıdır. Ne kapitalizmmiş be?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Viktor said: cetintas said: Ne saygısız bir millet olduk, ne saygısız bir gençlik yetiştirdik? meydanlar dolusu insanlar ağlıyor, tv kanalları psikolog çıkartıp bunun ne manyakça bir psikoloji olduğunu anlatma yarışındalar. Çünkü kapitalist sistemde Maykıl Ceksın öldüğünde yüzbinlerin mateme bürünmesi normaldir ama kapitalist sistem dışı bir adamın kendi milletince sevilip sayılması manyakça davranıştır. Yersek tabi. Halki acliktan surunurken batiya el hariketi cekmek icin dunyanin en gereksiz otelini insaa etmeye calisan, komunist bir ulke ve kendi ideolojisi juche yani kendi kendine yetebilme iken dunyanin en pahalli kanyagina senede 2 milyon dolar odeye, ozel yaptirdigi trenlere helikopter ile kalamar ve istakoz servisi yaptiran kim reisin bu flamboyant hayat stilini cok sevmis koreliler Nereden biliyorsun bu yazılan çizilenin doğru olduğuna? De ki doğru bu yazılan çizilen. Ama hiçbir gücün meydanlar dolusu insanı zorla hüngür hüngür ağlatamayacağını da bu yazılan çizilenlerin sahibi eşşşekler gibi bilirler,biliyorlar. O yüzden yazarlar Kim reisin milyon Dolarları nasıl har vurup harman savurduğunu. Mantık basit: Bu kadar kapalı bir toplumun, devletin 1 numaralı adamı ile ilgili bu kadar <> kim toplayabilir? Gizli servisler...Peki gizli servisler bu haberleri neden SİENEN'e, ENBİSİ'ye servis ederler de Cey Leno şovlar, Konın şovlar maşşak geçer bu adamla, diğerleri ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Sl532JJD2tc&feature=fvwp&NR=1 hitler o kadar iyi bir liderdiki SS generalleri pesinden toplu intehar etti, halki yikildi demek gibi bisi olmus su adsfdsfa benim anlamadigim kuzey kore devlet televizyonu TR de yayin yapmiyor, burdakilerin peynini yikamayi nasil becerdi dicektim sonra kafama dank etti http://i56.tinypic.com/f0dx7d.jpg hersey bilim icin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 2 günde bir o resmi yapıştırdığın için en 3 yaşında inci takipçisi seçtim seni Viktor. bence tekrar yapıştır, zira resim sayfa sonuna gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 adam ölmüs beyler rahat bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kim jong was ill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Viktor said: http://i56.tinypic.com/f0dx7d.jpg hersey bilim icin! Görüyorum ve artırıyorum. http://dl.dropbox.com/u/18366514/perincekdisko.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 çok farklı yerlere kayar bu konu /quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 awww maan :/ bence insanlar oğlu başa geçeceği için üzülüyordur. biz de üzülmeliyiz burdan heral tiribünden takip ediyorum dünyanın hali hal değil sdf rusya, iran, amerika, çin ve şimdi kuzey kore bu çemberden bir savaş çıkar 10 sene sonra değilse 20 sene sonra, hepimiz de hayatta olacağız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar