Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 genelde mi kimle gidiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 tekbaşıma kendim gitmekten çekinmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 evet genelde kimle gidiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 en son hangisine gittim onu bile hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 "sevgiliyle" varken "erkek/kız" arkadaş diye ayrı bir seçenek neden var? sevgililik kurumuna dahil değilse söz konusu kişiler niye sadece arkadaş yazılmamış? yoksa sinemaya sadece sevgilisi olmayan karşı cinsle giden manyaklar diye kitle mi var. yoksa hiçkimse transeksüellerle arkadaş olmaz onları da ankete dahil etmem diye bi tutum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 eş/dost/kardeş/sevgili/ senko said: tekbaşıma kendim gitmekten çekinmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Tyrannus said: "sevgiliyle" varken "erkek/kız" arkadaş diye ayrı bir seçenek neden var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 sinemaya gitmiyorum seçeneği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 genetik sap olduğumdan sevgiliyle gidemiyorum eşdost kimi bulursam ve forever alone güzel seçenekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bi de tyrannusun dediğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Kim Bassinger la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 tek başıma gidiyorum babalar gibi yayıla yayıla izliyorum yanımdaki ne ediyo filmden zevk alıyo mu arada çişe gidicek mi gibi dertlerim yok "noldu şimdi noluyo burda" gibi sorulara cevap vermek zorunda kalmıyorum hele izmir'deyken agora'da giderdim hep filmlere, okul dönüşü filan da tam yolumun üstündeydi ne güzeldi ya bomboş salon, zevk aldığım bi film ve ben <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 birbirimizi kandırmayalım yavuz arkada yiyişen çiftlerle arada göz göze gelmemek için ne acılar çektiğini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Saeros said: tek başıma gidiyorum babalar gibi yayıla yayıla izliyorum yanımdaki ne ediyo filmden zevk alıyo mu arada çişe gidicek mi gibi dertlerim yok "noldu şimdi noluyo burda" gibi sorulara cevap vermek zorunda kalmıyorum en raadı hakket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Tyrannus said: "sevgiliyle" varken "erkek/kız" arkadaş diye ayrı bir seçenek neden var? sevgililik kurumuna dahil değilse söz konusu kişiler niye sadece arkadaş yazılmamış? yoksa sinemaya sadece sevgilisi olmayan karşı cinsle giden manyaklar diye kitle mi var. yoksa hiçkimse transeksüellerle arkadaş olmaz onları da ankete dahil etmem diye bi tutum mu? karşı cinsten normal bir arkadaş olamaz mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 göz göze gelse nolcak ya yiyişenlerle? bu arada fakirmisin yavuz niye agoraya gidiyorsun mis gibi kipa cinebonus varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 eş dost olmuyo mu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ya bi araya girmeyin bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 senko said: göz göze gelse nolcak ya yiyişenlerle? bu arada fakirmisin yavuz niye agoraya gidiyorsun mis gibi kipa cinebonus varken ıyyy kipa mııığğ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 senko said: göz göze gelse nolcak ya yiyişenlerle? bu arada fakirmisin yavuz niye agoraya gidiyorsun mis gibi kipa cinebonus varken agora'yı seviyodum olm ben çok rahattı ve baya boş oluyodu genelde kipa cinebonus aile çay salonu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 hem agorada film başlayasıya oyalancak çok şey var jelibon al dnr gez oyncaklara bak felan kipada soğuk sandviç kokan bir kalabalık mevcut çogfena çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 tek en güzeli, zaten nickim de ordan geliyo sdfsdff. o değil de, filmin yarısında "çok sıkıcı bu film, işim çıktı, ıığy hiç bana göre değil" vb bir sürü mazeretle filmim yarıda kalmıyo, win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar